Tunisinannesi Uyandi birden ne kadar salladiysam geri yatmadi beyefendi bugun banyo yaptırmıştım üşüdümü acaba😕 yarim saattir koltukta üzerime uzanmış o halde duruyoruz😊 gözleri gidiyor ama kendisi direniyor🙁
bitanem123 Tunisinannesi bizdede ıkı haftadır geceler gündüzler karıstı öğlen 12de uyuyo aksam 6da tam kalkıyo hala ayakta 😂😂
Gamzee88 Tunisinannesi iki saattir uyutmaya çalışıyorum😫burnu tıkanmış kreşte bugun ,ağzından nefes alırken uyanıyo ,delircm herkes uyudu sanıyordum😓yanlız değilmişim
Naciyedinc Yeni uyandık eşime kahvaltı hazırlamam lazım işe gidecek 😴 neyse koyayım kanguruyada bişeyler hazırlıyım
Mom356 Tunisinannesi ayy vala benim gözlerim açılmıyor ya birde burda bir fırtına var ama çok kötü bir fırtına ya
Tunisinannesi Mom356 valla bende zor bela dayaniyorum gerçekten. Gözlerim kapaniyor ama oğlumda tık yok Allahtan biraz erken uyumuşum gerçi uyuyamamıştım ama olsun en azından dinlenmiştim😊
Kdr-eren Bizimkide 10 aylık saat üçe geliyordu uyandı hala uyutmaya çalışıyorum biraz daha uyumazsa bizde diğer odaya geçiş yapıcaz 10 ayda uykusuzluktan yorgunluktan bitik Bi hale geldim
Tunisinannesi Kdr-eren bende senden 4 ay ilerdeyim bende maf oldum. Bebek büyütmek dünyanin en zor işi olabilir. Annelik kutsal. İşte bu yüzden tüm annelerin annelerimizin allah yardimcisi olsun🌷
Kdr-eren Tunisinannesi Amin inşallah eşim askeri personel o yüzden iki ailedende uzaktayız kendide yarın nöbete gidecek biz uykusuzlukla boğulmaya devam malesef