Derya_Ata Merhaba hanımlar size bir sorum olacak. Doğum yapalı 5 ay oldum fakat daha regl olmadım.sorum ise şu regl olmadan hamile olan var mı ? Yani bunun ihtimali var mı bilginiz var mı ?
Synmannesi Derya_Ata 6 ay 27 gün sonra oldum 4 ay emdi son 3 ay da emmediği halde olmadım sonra 7 ayda oldum
Kubraerdal Derya_Ata benim 11 Ay oldu ama hala olmadım emziriyorum onun etkisi varmış ama adet olmadan da Hamile kalabilirsiniz düşünmüyorsanız korunma yöntemlerine başvurun
Flamingoo Derya_Ata Ben Bunu doktoruma sormuştum. Bazı kadınlarda adet görülmese bile yumurtlama olabiliyor hamile kalınabilir demişti. Bende Doğumdan 7-8 ay sonra adet olmaya başladım ve hep korunuyordum-korunuyorum Riskli yani süt filan korur laflarıda tamamen yalan.
Derya_Ata Synmannesi bende daha olmadım ki doktorlar 1 seneye kadar normal olmamanız diyor ama söylese bı söylenti duydum aklımı o karıştırdi “doğum sonrası adet olmadan hamile kalınabilir ”
Synmannesi Derya_Ata korunmak zorundasın canım tabi olan var süt korur diyorlar yanlış bazılarını korumuyor , korunuyor musunuz
Derya_Ata Kubraerdal biraz da ırsiymis olup olmaması. Çok teşekkür ederim canım bundan sonra ona göre davranırım artık
Derya_Ata Synmannesi süt korur muhabbeti yokmuş canım ya doktor dedi öyle birşey olmaz diye. Ben adet olmadım vücudum tekrardan yumurta üretmeye başlamadım diye rahattım korunma bazen oluyordu bazen olmuyordu 🙄 ama artık her zaman olacak öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim ☺️
Synmannesi Derya_Ata tabii ki canım sen daha iyi bilirsin eğer bebek düşünüyorsan korunma düşünmüyorsan korun
SevgiSena__ Süt koruyor korumuyor olayı eskilerin lafı ama gerçekliği yok benimde lohusaligim bitti o ay direk adet gördüm şu an tam vaktindede 2. Adetini gördüm sütün korumuyor demek ki dediler ama alakası yok bana göre 🤷♀️
Derya_Ata SevgiSena__ bencede alakasi yok onunla canım ya 😊 ben yarın bı aile hekimine konuşmaya gidcegim bu konu hakkında adam akıllı bilgi almak için ☺️
Agahinannesi05 Bildiğim kadarıyla zaten emzirme sürecinde hamile kalma ihtimali daha yüksek oluyor hormonlardan dolayı