mrstucii06 3.5 aylik bebegimin boyun kıvrım yerlerinde pisik olmuş kırmızı kırmızı oraları ne yapmaliyim nasil gecer hanimlar basina gelen varmi 😔
melikeeomeer mrstucii06 banyo yaptır geçer kuşum eğer banyo zamanı gelene kadar pişiyoss yine bephantol çok iyi geldi bize
mrstucii06 melikeeomeer haftada 2 kere banyo yaptiriyoruz havalardan dolayi bazen 1 bile olabiliyor elimde olsa 2 gune bir yıkarım ama hasta olur diye korkuyorum 😔
mrstucii06 Esra09 ben doğduğundan beri sudocrem kullaniyorm bugun surmek aklima geldi aksam sürdüm bakalm insallah günde kac kere sürmem gerekirki acaba
melikeeomeer mrstucii06 her gun banyo yaptırıyorum ben güzelce giydirdikten sonra olmaz annesi hasta merak etme ❤️
yademila-48 Terlememesine ve ıslammamasına dikkat etmek gerekiyor onun dışında kremler çok etkili değil sürtünmeyi engelle yani kuru pamuklu ağız mendili falan koyabilirsin daha etkili olur
mrstucii06 yademila-48 boyun kismi genelde kuru ama anlayamadm huylu bebisim biraz benim boynundan huylaniyor kremi bile binbir sebeklikle sürdüm bezi durdurmaz orda
yademila-48 mrstucii06 o zaman biraz büyüyünceye kadar eziyet olacak size ama iyi gelen kremleri sürebildiğimiz kadar sürün
Naciyedinc Mustela pişik kremi sürerim hep koltuk altıda kızarıyor. Koltuk altı boyun alt völgesi vs onu sürüyorum hep 💖
Serranurrrrr Geçmezse alerjiden şüphelenin..benim bebeğimde dört aylıkken başladı ama geçmedi egzama şikayeti ile gittik çoklu gıda alerjisi çıktı malesef…