Elif6666 Kizlar merhaba ben happy kids te yeniyim 5 gun once doğum yaptım bebegim uyurken derin derin iç cekiyor hani ağlarsın da sonradan iç cekersin ya o şekilde normal mi acaba bu şekilde olan vrmi
Zeyna_ Elif6666 benimkide aynısını yapıyor yani normaldir herhalde. Ne gibi bir düşünceniz var ne olabilir diye ?
Weewe Elif6666 ben o zamanlarını unuttum ama şu an 18 aylık, arada deriiin bir iç çekiyor benimki de. Galiba başlarda da vardı, derin nefes alıyor diye düşünerek önemsemedim şimdiye kadar.
D-M Elif6666 merhaba benim kızım da doğduğu zamanlar iç çekerdi doktora sordum normal olduğunu söyledi. Büyüdükçe iç çekmeyi bırakıyorlar merak etmeyin 😊
Elif6666 Zeyna_ ınternettn birz baktim da solunum sıkıntısı falan yazıyordu birz ondn korktum acaba bu şekilde oln vrmi diye bi merk ettm bide ilk insn korkuyo
Dicle120121 Elif6666 canım doğumdan sonra kontrole gittin mi çocuk doktoruna? bebeğim 15 günlük doğumdan 5 gün sonra çocuk doktoruna kontrole gittik kalbinde üfürüm var dedi çocuk kardiyolojiye sevk edildi 6 ml büyüklüğünde delik var dedi. bebeğim sürekli derin iç çekiyor alakası varmı sormadım doktora 🤷🏻♀️ Kontrole gidince sor mutlaka inşallah önemli bir şey değildir 🤲🏻♥️
Weewe Elif6666 biz rytin Kontrollere de gittik, iki aylıkken kalp ekg miydi onu falan çektirdik, hiçbir sorun çıkmadı kalp solunum vs. İçinizi ferah tutun inşallah sizin de gayet sağlıklıdır bebeğiniz
Elif6666 Dicle120121 ay kiyamm ya rabbim şifa versin inşallah minik yavrunuza doğumdan snra sadece sarilik muayenesine gittim ya tekrrdan perşembe gormk istedi doktor o zmn gittigimde bir de bu ic çekişini sorayim ins kötü bisy degldr