Aslanmamy Belinaysmom ✋ hemde kurtarıcım oğlum doğduğu günden beri pişik idrar asitli sanırım 1 aylık olduk 3. Kutuyu kullanıyoruz işe yarıyor
89Kbr İlk oğlum da fayda ederdi mavi hametan😇 ama bu minnakta hiç ama hiç işe yaramadı şaştım kaldım. Denemediğim krem kalmadı diyebilirim 😢
89Kbr Aslanmamy sarıyı büyükte denemiştim işe yaramadı diye daha sokmamıştım eve ama bi denemekte fayda var. Teşekkür ederim hatırlattığın için.
Merve-250713 Belinaysmom doğduğundan beri kullanıyorum ilk alışverişinde desitin aldık. Sonra oğlum pişik oldu sürelim kremi dedik yok hiç düzelmedi arttı git gide evde hametan vardı sürdüm ertesi güne geçirdi artık tek onu kullanıyorum. çok çok memnunum herkese tavsiye ederim. Doktorum bile evet kızıma bende bundan kullanıyorum dedi.
Ela-ecrin44 Hametan vazgeçilmez ama aşırı pişik yanık derecesinde olduğunda da bir saatte geçiren fundoit ve hametan karşımı anında geçiriyor aklınızda olsun
iremm__2 Belinaysmom beeennn😀 bebeğimin altını sık sık degistirmeme rağmen çocuğun poposu kıpkırmızı olmuştu direk doktora falan sormadan aldım valla 2 güne eski haline geri döndü şükür. Sarı hametan ama zaten pişik yara sivilce için yazıyor
Deletedmom_36 Belinaysmom 19 aydir mavihametan kullaniyorum baska hic pisik kremi kullanmadim cok sukur iyi geliyor🙃