Efendikadin2 8 aylık bebek 10 buçuk kilo olması normal mi fazlamı not ablam bebeği icin annelere sor dedi
Mom076 Efendikadin2 hayır fazla degıl benım bebegım 6 aylık 8 kılo bence gayet normal arkadaşımın oglu buarada aynı gun dogum yaptık bebegı 6 aylık 9 kılo bebegı
Omerimmm Efendikadin2 maşallah benim oğlum 19 aylık 9 bucuk kilo 😔 bizimki zayıf tabiki ama ablanızın bebeğinin maşallahı var mama ile mi besleniyor anne sütü ile mi şimdi kilolu geldi bana ama ablanızın moralini bozmak istemem canını sıkıyorsa yürümeye başlayınca kalmaz öyle kilosu sağlık ocağına 9 aylık aşı için gidecektir nasıl olsa orda söylerler çok mu normal mi
Zehrabaysan Efendikadin2 bence fazla değil benim bebeğim 4ay 13 günlük daha fazla doktor anne sütüyse sıkıntı yok dedi
Synmannesi 7 aylık 8 kilo bebeğim doktor normal kilosu dedi. Sizinki mama alıyorsa biraz çok mu içiyor acaba ya da anne sütü alıyor sa sadece çok normal :) ben severim böyle tosun bebekleri maşallah suphanallah
Efendikadin2 Synmannesi saol cnm benim bebeğim için deil ablam bebeği için bi annelere sor dedi kendisi bu formu kullanmıyor sormami istedi
89Kbr Efendikadin2 erkek bebek mi ? bizimde o aylarda öyleydi.. çok bi açıklama yapmadı kg iyi dedi çıktı işin içinden..
Mom076 Efendikadin2 cok normal sımdıkı bebeler kılolu masallah 🤷♀️Demın esım dıyo 3 çocuğumuz da böyle degıldı masallah bu tosuncuk olacak dedım olsun 😂😂
Mertcik Biraz tombik sadece persentil tablosunda 9 ayda en üst kilo 11.5 düşününce gelişim aralığında o yüzden sorun yok 🥰
89Kbr Efendikadin2 en son 8, aylıktı gittik 10.3 kg boy 76 cm. dedi 9’a yeni girdik daha gitmedik asm bilmiyorum o yüzden..