Keremalim Kızlar bugün tam 1 aylık olduk normalde 2 saate bir emziriyorum gecede aynı şekilde ama bugünden sonra geceleri kendinin uyanmasını bekleyim diyorum sizce Erken mi yine 2 saate birmi uyandırıyim
BaraninAnnesi Keremalim tabi ki bekleyin acıkan çocuk uyanır. Sizin uyandırmanıza gerek yok bence. Ben 2 günlükten sonra uyandırmayı kesmiştim. Kendi utanıyordu acıkınca.
Keremalim Efy Aynen 2 satte kuruyorum sürekli ama bazen uykusuzluktan uyanamiyrm ama kendisi acıkınca ağlıyo zaten
Keremalim SevdaaCan93 Doğumdan sonra kilo kaybı çok oldu simdide 4 kiloyuz geçen hafta doktorumuz 1 haftada 200 gr almış kilo alımı gayet iyi demişti ama bilemedim
Keremalim BaraninAnnesi Kendisi.bazen.3.saate 4 saate bi uyanıyo ama o zmanda.icim rahat etmiyo bilemedim
Cheerfulmom Keremalim bekle bence şimdi o 2 saatte bir kendisi uyanana kadar sen uyandır bir süre sonra bir bakacaksın sen uyandırmadan uyanmış işte ozaman sen uyandırma.
Keremalim Cheerfulmom Aynen cnn ben bazen alarmı duymuyrm kendisi 3 sate 4 sate bir uyanıyo ama çok uzun gibi geliyo banada içim.rahat etmiyo
drn5410 Keremalim bebeğinize göre değişir benim kızım 2 haftalık bile yoktu baktım kendisi acıkınca uyanıyor bir daha uyandırmadım ne zaman uyandı emzirdim.. Gündüz takip edin mesela yada birkaç gece bakın kendisi uyanıyor mu ona göre yol izleyin 🤗 siz daha iyi bilirsiniz kendiniz karar verin ☺️
Muhasebeciana Keremalim bence cok erken henuz bi 2 aylik olsun cunku yenidoganlarda kan sekeri dusebiliyor enfazla 4 saat kadar ac kalabilir diye biliyorum 2 saatte bir degilde 3 saatte bir kalkin mesela alarminizi kurup derim
Keremalim Muhasebeciana Aynen cnn çoğunluk 2.bazen 3 olarak kuruyorum alarmı tabi bazen duymuyorum en fazla 4 saat aç kaliyo
caglaanalan Keremalim 3 ay 22 günlüğüz geceleri hala kaldırıp yediriyorum. Acıkınca uykusunda hareketleniyor anlıyorum aslında ama yinede 3 4 saatte bir veriyorum.Daha çok küçük uyandırın derim. 😇
Seda1208 Keremalim doğduğu günden beri hep ona bıraktım ben mesela uyuyordu şimdi uyandırdım emzirdim sabah 5 gibi uyanır 🤭3,5 aylik
Aslanmamy Keremalim bizde 1 aylık olduk mama veriyorum ama 3 saatte bir kendisi uyanıyor Du ben hiç uyandırmadım belli ki acıkınca uyanıyor dedim bşr iki haftadır ya 2 saatte ya da 4 saatte uyanıyor öyle veriyorum mamasını muhtemelen acıkınca uyanır
Keremalim Aslanmamy Aynen cnn benimkide en geç 4 saate uyanıyo bazen alarmı fln duymuyrm kendisi uyanıyo zaten