Momn Kızlar altınci ayda kaç tane asi olunuyor. Ateş falan yaptı mı benim kizimde bu zamana kadar hangi aşıyı vurdurduysak hiç ateşi falan olmadı.yan etkisi olmadı
Fatosasel Momn 3 tane oluyo biri ağızdan iki bacaktan ateş benim kızda da olmamıştı 2 gün falan mız mız oluyolar diğerlerinde ateş olmadıysa bunda da olmaz demişti ebemiz
attbianne Momn 2. ve 4. Ayda bacaktan yapılanların tekrarı yapılıyor verem aşısı hariç o zamanlarda yapmadiysa şimdide yapmayacaktır büyük ihtimalle
muhammed_eminin_annesi Momn 6 aya 3 gün var biz yaptırdık bugun 1 ağzına damla damlattti 2 bacaktan henuz bi etki olmadi bakalım
Kuzeycik Momn doktorumuz ateş huzursuzluk yapar dedi ama çok şükür olmadı geçen hafta olduk aşıyı. 4. Ay aşısı dışında Hiç bir aşıda ateşlenme yaşamadık
Edaege04 1 agiz 2 bacak bizde ne ateş ne huysuzluk oldu inşallah sizdede bi sorun olmadan atlatirsiniz geçmiş olsun 😊
Kmsal78 muhammed_eminin_annesi Bende yukarda yazdim agizdan igne vurmazlar heralde diye damla aklima bile gelmedi ilk cocuk olunca boyle insan sacmalayabiliyormus demekki 😂😂 Allah razi olsun valla daha demindir dusunuyordum ya yazan kiside cevap vermemis dahada ☺️☺️
muhammed_eminin_annesi Kmsal78 yani benimde ilk çocuk insan herşeye tedirgin oluyo cnm amin cümlemizden saniyelik damlatiyo ağzına iki tane de bacağına vuruyo az mızırdandi tek