Durununannesi2703 Bebişleriniz kaç aylıkken emeklemeye başladı anneler🧸 Kızım 10 aylık ve hala emeklemeye dair bir çabası yok sadece ayakta ellerinden tutulup yürümesini istiyor 🙄
Prenses_annesi22 Durununannesi2703 sizinki emeklemeden direk yurumeye baslıcak snrm 😁 bazı bebekler öyle emeklemeden yürüyor direk
serebro Durununannesi2703 her bebek emeklemiyor bence de sizin ki direkt ayaklanacak 😊 oğlum 8aylikken emekledi şuan 9 aylık.
esraeylul34 Durununannesi2703 8 aylıkken başladık biz 11 aylığının hala dewamke kalkıp tutnup yuruyo sadece tam tutunmadan yurumuyo bakalm
Denizpoyrazz Durununannesi2703 17 aylık oglum emeklemiyor. Ama yürüyor koşuyor. Cok zorladım zamanında emeklesin diye ama olmadı. Kendi haline bıraktım artık
Durununannesi2703 Prenses_annesi22 iki_prens_annesi_ Denizpoyrazz esraeylul34 serebro Teşekkür ederim Güzel anneler💋 Gönül isterdi paytak paytak emeklesin ama benim minnoşum ısrarla emeklemek istemiyor
iki_prens_annesi_ Durununannesi2703 emeklemeden yuruyebilir bende oyle yürümüşüm oğlumda aynı emeklemiyo 10 aylik olmak üzere
Pasamm14 Benim oğlumda 11ay lik 9 aylıkken ayaklandi sıralamaya başladı 1aydir da emekliyor şimdide artık kendini bırakıyor yürümek icin