SertapHilal Trendyolda farklı sitelerden alışveriş yaptım gördüğünüz gibi. Bunları topluca almak istiyorum hepsinin firması farklı ama sipariş verdiğimde hepsi aynı gün mü bana ulaşıyor?
EmineYilmaz SertapHilal farklı gün hepsi. ve berbat bi sistem . Çoğu Kargoyu 1 ayda anca gönderiyolar
Maviyesil121212 SertapHilal farklı günlerde gelir büyük ihtimal farklı Kargo şirketleriyle anlaşmaları vardır zaten
Minikbirkalp SertapHilal yo çok sürmedi hemen hemen hepsi 1 gün arayla geldi 5.6 günde geldi yanlış hatırlamıyorsam cnm
Nzkml Hayır canım aynı ulaşmaz. Hatta aynı kargo ile bile gelmez. Ama gelme süreleri hemen hemen birbirine yakın.
KumsalRoza Ayri ayri kargo olarak belirtilen tarihler arasında elinize ulaşır. Ama en geç 2 şubatta bütün urunlerinizin gelmis olmasi lazim😊
Taze1mom SertapHilal ürün sahibi ne zaman kargoya verirse o zaman gelirler ve hepsinin satıcısı farklı hepsi aynı günde gelmez ama denkte gelebilir
Gamzeaselemre SertapHilal trenyolda satıcıyim firmalar ne zaman verirse o zaman çıkıyor kargo ve aynı satıcıdan almadigin surece ayni gün gelemez
Mom078 SertapHilal 12 adet yastık kılıfı almıştım 10 kere farklı zamanlarda geldi sövüp durmuştum 1 ayda tamamladım takımı😂
Evooiboo SertapHilal hepsi ayrı hatta belki farköı kargo firmalarıyla gelir ama seçtiğiniz ürünler belirtilen tarihlere göre en geç ayın ikisinde elinizde olur
Muhasebeciana SertapHilal ayni satici olanlar ayni gun gonderir ayni kargoyla farkli saticilardan aldiginizda farkli kargoyla farkli gun gelir belirtilen teslimat tatihlerine gore canim