MelisaAze Selam kızlar ben hep geceler banyo yapiyorum eşim eve geldiğinde saat 23:00 gibi 8 aylık kızım ben banyo yapdığım gün huysuz oluyor hatda huysuzu gecdim korkuyor sanki catlicakmış gibi ağlıyor.ben ne yapabilirim başına gelen varmı😒😪😪
OzgE_K MelisaAze size çok düşkün mü siz duştayken uykuda değilse babayı görüp sizi göremediği için yapıyor olabilir. Bide bebekler anneleri koku ile tanır kokunuz değiştiği içinde huysuzlanıyor olabilir yoksa gece duş almakla korkmanın mantığını kuramadım
Gizemkutlu Korkuyor diye dusunuyor iseniz gece banyo yapmayın yine aynı sekılde olursa yatmadan okuyun bebegınızı
MelisaAze OzgE_K düşdayken ağlamıyor odaya geliyorum yinr alamıyor ne zamanki yanına uzanıyorum uyutmak icin işte o zaman başlıyor.
Prenses_annesi22 MelisaAze kokunuzdan dolayı alışma surecı vardır ve sıze baglanmıs o kokuya alısmıs o koku gıdınce yabancı gıbı gelır kokunuz ozmn aglar uyumak ıstemez bnce duş almayı gunduze cekın uyuturken kokunuzla uyumk ıster
MelisaAze Prenses_annesi22 haklı olabilirsiniz cünki benimle uyuyor kendi yatağında uyumadi babasını başqa odaya yolladin yatakda 2miz uyuyoruz😀😉