Meva_2020 Süt alerjisi olan kızımla 1 hafta önce diyet açtık yoğurtlu kek pankek yedirdim 3 gün kuralıyla hiç bir sorun yaşamadık ne isilik ne kakada kan acaba geçmiş olabilir mi ? Nasıl bi yol izlemeliyim ?
Yenidennn Meva_2020 5 ay diyet yaptım bende, en son kendim yedim baktım sorun yok bebeğime verdim hiç bir sorun olmadi 1 aydır falan veriyorum yoğurt falan, huysuzluk, kakada kan, döküntü gibi şeyler olmadıysa geçmiştir muhtemelen.
MAC Yenidennn bize test yapılmadı fakat 1 aylıkken hiç kilo almadığı anlaşılınca dr direk alerji önleyici tıbbi mama başladı ve bana diyet önerdi o şekilde kilo almaya başlayınca laktoz intolensı dedi Yenidennn
Yenidennn Meva_2020 yanlış yönlendirmek istemem ancak ben bir sorun olmadığını fark edince çok az yoğurt vermiştim baktım sorun yok devam ettim.
Meva_2020 Yenidennn anladım peki şimdi 3 gün yoğurt çorbası denesem nasıl olur ben direk yoğurttan ziyade tekrar pişmiş halini vermeyi düşündüm olaki bişey olmazsa yoğurt
Yenidennn Meva_2020 söyle yapın bence pişmiş yoğurt verin bebek keki gibi yapın mesela fırınlanmış oluyor ya o daha temkinli olur
Meva_2020 MAC 15 20 gün önce öge değerine bakıldı referans aralığı 1.5 15 di kızım ki 6 idi doktor test çok doğru sonuç vermez dediği için onu paylaşmadım
Deletedmom16 Meva_2020 deridenmi canım? Doğru sonuç çıkıyormu bende yaptırdmda 6 aylığız şuan diyeti açıyorum
Japonprenses Ay kızlar bende 5 aydir diyetteyim doktora gidicem ek gida icin gecmis midir alerjisi yaa kakasinda kan çıkıyodu kızımın süt süt ürünlerini tuketince ümitlendim sizin yazilarinizi okuyunca
Dorukkusunannesi Yenidennn deri testini devlet hastanesi yapıyor mu yoksa özele mi gitmek gerekiyor canım
Meva_2020 Deletedmom16 deri testleri 2 yaşa kadar doğru sonuç vermiyormuş doktorumuz öyle söyledi ama siz yine de deneyin ben yoğurtlu pankek verdim vallahi hiç birler olmadı sizdede olmaz umarım
Yenidennn Dorukkusunannesi biz devlette yaptirmistik, ankara şehir hastanesi çocuk doktoruna gittim gün hemen yapıldı normalde gün verip öyle yapılıyormuş ama bizim aynı gün içersinde olmuştu.