Kubraerdal Kızım ıslak mendili gördüğü anda emmeye başlıyor allahım suyunu çekiyo resmen bi baktım nasıl diye çok kötü asitli iğrenç bi kaç kere yaptı bi zararı olmamıştır inşallah
Tulinakrep Kubraerdal benim kızımda ağzını silmek için alıyor sonra ağzına sokuyor bende artık vermiyorum
Kubraerdal Bulutyumurta kesinlikle öyle yapılmalı ya ben dikkatsiz olduğum zamanlar içim şuan vicdan azabı çekiyorum
Kubraerdal Tulinakrep verme verme içeriği çok kötü çok zararlı daha dikkatli olmsdığım için vicdan azabı çekiyorum şuan
Pnnr Kubraerdal Evet neden yapiyolar anlamiyorum. İslak mendilin acip kapama yerinide çözmüş minicik parmagiyla icinden çıkarıp agzina sokuyor hayir diyorum bakıp yüzüme tekrar yapiyo 10 aylik uzak tutuyorum artik gormeyecegi yere atıyorum
3children1mom Kubraerdal Benimde 30 aylık kızım yapıyor onu çekmecelere koyuyorum mendilleri kasla göz arası bakıyorum ki almış 🤦🏻♀️ elinden alınca da ağlıyor deli oluyorum
ESRA_07 Benim kızımda emiyor Yaa. Islak pamuk kullanıyoruz herşeye, biz ulaşamayacağı yerlere koyuyoruz ama abisi unutuyor bazen. Kızım 1 yaşında sizinki ne kadarlık?
Kubraerdal ESRA_07 11 aylık benim kızım daha çok dikkat edicem içeriği çok kötü cilde bile zararlıyken düşünemiyorum yani
Sarekuzu_19 Kubraerdal Masanın üstünden dolaptan nereye koysam alıp soruyor Allah’tan alkolsüz bı tadı yok bende denedim bide ağzına tıkıp oguruyor dişlerine iyi geliyor heralde serin serin