Gok_53 minikcasper ben 3 aylıkken vermiştim arkadaşımda vermişti bana o söyledi . Gaz sancısı oluyordu fakat aman aman bir çözğm olmadı ama rahatladı mı derseniz kısmen
Ozlemkose85 minikcasper benim bebegim kolikti.rezene ve kimyon 1 cay kasigi veriyordum 2.aydan itibaren birde sap simplex gaz damlasi kullandik
eymenugur_721 minikcasper cnm bende kullandım ama araştırdığım kadarıyla sürekli ve düzenli kimyon iciminde iç organlar hasar görüyormuş ben bı hafta kullandım bebeğimde bı çay kaşığı kadar iciriyordum onu okuduktan sonra bıraktım neler neler denedim hiç bı faydası olmadı bence akışına bırak üç aydan sonra kendi kendine bitiyor
ZeynepTlc minikcasper bilmiyorum ama benim benegim 5 aylık oldu geçen gün kimyon cayı içerken bi çay kasıgı kadar verdim çiş ypamamıstı gazı vardı bi saat sonra hem çişini yaptı gaZıda gecti gaz damlasıda kullanıyoruz bu arada yani bebeginiz kücükse bilmiyorum kullanılırmı benimkisi artık büyüdü diye verdim ben 🌸🌸
Mombaby123 Ben vermiyorum anne sütünden hariç bi şey vermek istemiyorum bi ara gazi vardı alıştı sanki kendi kendin3 çıkarmaya aslında birazda kendi haline bıraksak daha iyi sanki
Busrabektas minikcasper ben iki aylıkken de verdim bir çay kaşığı. Şimdi beş aylık hatta biraz önce sancıdan uyuyamadı yine verdim, mışıl mışıl uyuyor şimdi:) Çok olmamak şartıyla verebilirsiniz, sonuçta baharat.
Mombaby123 minikcasper bence kendin icsen daha iyi ben öyle yapıyorum her akşam günde 1 bardak iciyorumm