Biranne91 Yeter artık bıktım bunaldım daraldım!! Bebeğimin süt alerjisi var çocuk doktoru öyle söyledi. Bir ara iyidi düzelmişti yüzü yemiyordum zaten. Ama neredeyse bir haftadır çocuğumun yüzü perişan halde içim gidiyor ona baktıkça. Ne yapacağımı şaşırdım artık bir türlü alerji bölümüne randevu alamıyorum. Yemiyorum ama neden yemediğim halde böyle döküntü oldu. Önceden böyle değildi yemediğim zaman geçiyordu iyileşiyordu. Ne olur bir akıl verin çok bunaldım çok daraldım
OgretmenimKukla Biranne91 Çok geçmiş olsun. Geçecek inşallah. Belki yünlü şeylere, deterjan gibi bir şeye alerjisi vardır. Diyette kaçak yoksa bu tarz bir şeye alerjisi olabilir. Egzama bazen çoğalır bazen geçer. Pat diye geçmez demişti doktorumuz.
Bussrraa Biranne91 başka bi şeye alerjisi olabilir bizde test yaptırmadık henüz fakat 5 aydır diyet yapıyorum çok şükür bütün şikayetlerimiz geçti. Burda bi bebekte patatese bile alerjisi olduğunu duymuştum o annede bilmeden yemişti
LilyaBn Biranne91 başka bir şeye daha vardır belki? Et olabilir ama başka şeyde olabilir. Bir de mustela stelatopia kremi yüzüne ve vücuduna kullanabilirsin bu durumlarda doktorlar bu kremi öneriyor.
Zeynaa1 Biranne91 alrji bölümüne neden randevu alamıyorsunuz randevumu dolu yoksa cocuk doktoruna yeşil alan actirmadinizmi
Melike_ceylan_ Baldantatli iyi akşamlar oglumun karnı pütür pütür kızarık bıde egzma var oglumda acaba nasıl gcer zeytın yagı ısttım soguttum srdum gecıyo gbı tkrr kızarık oluyo pütürlü bıde mustela krem var nasıl gcer acaba
Biranne91 Zeynaa1 randevular dolu. Sakarya’da bir tane hastane var devlet hastanesi olarak ona almaya çalışıyorum
Kuzey03 Biranne91 bepanthol sensiderm önerrim benim oğlumun yüzünü o geçirdi yumurta alerjisi bizim ben yemiyorum oda yemiyor
Biranne91 Kuzey03 ondan da kullanıyorum. Birde doktorda iki farklı krem vermişti yuuz çok döküntü olduğu zamanlarda da onları kullanıyorum,
Poncikkizinannesi Pembe coresatin sürebilirsiniz , dana eti de tüketmeyin süt alerjiniz var ise çapraz ilişkisi bulunuyor süt ile dana etinin , geçmis olsun🙏
Derya1234 Biranne91 inşallah yakın zaman da iyileşir bebisiniz benim bebeğim de vardı şükür kurtulduk 2 yaşında tekrarlama yapmadi Instagram’da lokmanaktar_snmbcr bu sayfaya bakarsanız anlarsiniz burdan bı kaç arkadaşa da söylemiştim onlarda faydalanmış
Zeynaa1 Biranne91 şey demek istedim aslında cocuk doktoru yeşil alan acmadiysada alamazsinizda actimi diye sormak istedim
Olivia Biranne91 merhaba benimde bebeğimin yüzünde döküntüler var nerdeyse hiçbirşey yemiyorum ama devam ediyor 😞 bulabildiniz mi sorunu geçti mi sizin döküntüler ?
Prenses_annesi22 Biranne91 istersen mustela kulln cnm belkı bır ıse yarar enazından gecmesı ıcıb desteklemıs olursun kremle