Betul6060 Kızlar 3 ay 6 günlük bebeğim var sürekli eli ağzında ve tükürüğü çok akıyor kusuyor normal mı bu durum yaşayanlar varmı ?
pamuk-prensesim Betul6060 normal diye biliyorum 3 aylık gelişimde olan şeyler ellerini tanıyorlar bu ay o yüzden elleri hep ağzında bizde 2 ay 24 günlüğüz yazdığınız şeylerin aynısını yapıyor kızımda youtube da dr Osman gönülal var takip et istersen harika bilgilendirmeler yapıyor gittiğimiz hiçbir dr onun videolarda anlattığı gibi bilgi vermiyorlar bile onun ay ay gelişim videoları da var onları izle
Aysuxx Betul6060 3 ay 2 gunluk aynısı eli ağzında sürekli tükürükle bide iki elini birden sokmaya çalışıyor 😂
BugraCan27 Betul6060 hemen çıkmaz şuan kaşıniyordur ağrı olur diş etleri yer yapıyor demişti ozananlar doktor bize
Yaren1annesi1 Ay bende aynı durumdayım ya 3ay 5 günlük benim kızıma sürekli elleri ağzında sürekli ama ağzı durmadan Çeşme gibi akıyor üst değiştirmekten bıktım ne oluyor anlamadım valla dişi de çıkarsa ben şok yani 😅🤦♀️🤷♀️
Prens_annesii Yaren1annesi1 hemen çıkmıyormuş canım şuan kaşınıyor acıyo herşeyi ağzına götürüyo ellerinide keşfettiler daha dururlar mi 😂
daisybebek Betul6060 2 ay 20 günlüğüz doktora sordum tükürük bezleri gelişiyormuş, henüz tükürük yutmayı beceremediği için salya olarak akıtıyor. El emmesi de baydır var diş olduğunu sanmıyorum daha erken, emme refleksini gideriyor sanırım
Kagansmother Çok normal keşif donemindeler bizimde eller hic durmuyor hep agizda bide tadını beğenmeyip yuzunu eksitiyor😅
Miraveben Betul6060 valla 2 aylıkken başladı şuan 4 ay 11 günlük her seferinde dahada çok sokuyor bırakın inatlaşmayın valla günde 5 defa üstünü değiştiriyorum ellerini tutunca bu sefer aşşağı kafasını eğip bulmaya çalışıyor ellerini ve yüzünü ılık sabunlu suyla siliyorum muhakkak