Dorukatesin-Annesi Kızlar oğlum 4 ay 11 günlük ancak nesnelere uzanarak almaya çalışmıyor eline doğru yaklaştırdığımda yani çok yakın olduğunda almaya çalışıyor onun dışında uzanmıyor birşeyleri almak için ne yapmam lazım
Busegokce Dorukatesin-Annesi Olsun-du. Benim kızım 6 aylık iken bile tam kavrayamayip, dönme eylemini bile yapmamıştı. Allah Allah gelişim geriliği mi var diye düşünüyordum ama çok önemsememek gerekirmiş. Vakti zamanı var herşeyin. İlla ki bir gün size supriz yapacak.🤗
Yaren44 Dorukatesin-Annesi Dorukatesin-Annesi valla herşeyin acelesi yok benimki 4 aylık nerdeyse emekliyo 🙈 malesef gecen bazadan düştü şükür bişi olmadı erken oluncada ayrı problem ya
Dorukatesin-Annesi Mehmuhmus peki bir husus daha var son bir haftadır her beslenmeden sonra kesik şekilde bir yemek kaşığı yada daha fazla kadar kusuyor nedeni ne olabilir
Dorukatesin-Annesi Yaren44 emekliyor hatta ayakta durunca adım atıyor hızlı hızlı ama buğün forumda okudum acaba nie yapamıyor diye kafama takıldı
Yaren44 Dorukatesin-Annesi benimki uzanıyo alıyo ama gec diye bişi yok canım her cocuk farklı siz yinede uzatın tutacaktır