26262626 Kızlar bebeğim bazen sümüksü kaka yapıyor. 34 günlük. Anne sütü ile besleniyor. Neden böyle. Sizin nasıl. 18 gün küvezde kalmıştı. 35+5 de doğdu. Anne karnında enfeksiyon kapmıştı. bu kaka normal mi yoksa bağırsak enfeksiyonu falan mı? Başına gelen oldu mu
Prenses_annesi22 26262626 cnm bızımde yesıl mukuslu kaka yapıyordu doktora gotürdüm doktor normal dedı grı beyaz sıyah ve kanlı olan skntılıymıs mrk etme bnce
Sevilay80 26262626 sadece mukus varsa korkma canım kaka tahlili yaptır bızdede 1 aydır var once alerjı dedıı diyet yaptım gecmedı sorn a tahlıl falan verdik parazit cıktı bagırsak ta onyuzdme mukus oluyırmus ve her kakasında mukus var dı
nazlieylul 26262626 evet yediklerinzle ilgili bizimde vardı bn de öyle sandım o süreçte araştırdım sonra geçti bnm çok şükür her kakaya bakın lütfen devamlı mı
Zuhalpars 26262626 yoksada süt alerjisidir senin yediğin sütle yapılan herşey onu etkiler hatta et ve çerezde bunu öğrenip hemen önlem almalısın
Zuhalpars 26262626 valla mukus önemli değil die birşey yok bende önemsemedim faturayı bebeğim ödedi süt alerjisiyse katiyen rota aşısınıda yaptırmayın ayrıca süte alerjisi olan et yumurta kuruyemişlere alerjen oluyor mukus neden oluyor örenip tedbirinizi alın
Deletedmom_29 26262626 süt alerjisi süt ürünü içeren her şeyi kapsıyor. Yoğurt, süt, peynir, tereyağı,içinde süt ürünü bulunan veya eser miktarda olan paketli gıdalar, peynir altı suyu, süt tozu vs
Deletedmom_29 Merve1134 alerjik bebeklere rota aşısı vurulmuyor ama tabii bunu doktorun belirlemesi lazım hem alerji durumunu hem de aşı olup olmaması durumunu
Zuhalpars Merve1134 Merve1134 alerji ve ımmuno.derneği ve Dr ları çalerjik bebeklere rota aşısı vurulmasına karşı çünkü kanama yapıyor bağırskta hasar oluşturuyor normal bebek Dr ları bılmıyor çoğunlukla