Zehra243 Kızlar alaturka tuvalet sifon çekme yerinde sarı lekeler oluşmuş nasıl çıkar bu lekeler Doğum yaptığımdan beri doğru düzgün temizleyemiyorum üstten klorak döker fırçalardım napmam lazım yaaa bu lekelerden kurtulmak için
Yesillimon Zehra243 canım sana söylediğim yöntemi lütfen ama lütfen dikkatli yap.. Sararan yerlere güzelce peçete yerleştir iki kat sonra üzerine tuz ruhu dök 1 saat beklet ve tuvalet fircasiyla fircalayarak durula gözünü seveyim çamaşır suyu vs kullanma durularken cnm
Sarikuzumalp Zehra243 geçenlerde asperox banyo aldım çok kuvvetliydi hemen bembeyaz yaptı kulkandığım yerleri. onu deneyebilirsin bide iyice telle çıkar muhtemelen.
nursocum Zehra243 tuz ruhu dökmezsen asla çıkmaz. Ama aşırı dikkatli ol evi havalandır ve bebeğin başka bir odada olsun asla solumasın. Sende soluma sakın bir maske tak
Zehra243 Yesillimon Tamam canım çok dikkatli denicem döküp hemen çıkıcam iyice kapatıcam kapıyı kesin çıkarır demi bu yaaa vallla çok kötü duruyor
SnapeSeverus Sarikuzumalp onun yağ çözücüsü bayağı iyi wc için olanı da mı varmış. Gördüğüm yerde almam lazım. Nerede satılıyor acaba yağ çözücüsü her markette var ama wc için olanı görmedim hiç
Sarikuzumalp SnapeSeverus evet yağ çözücüsünden bende çok memnun kaldım. Ankara da yaşıyorum gimsa marketler var başka şehirlerde varmı bilmiyorum oradan aldım. Ama nette veya baika büyük marketlerde de mutlaka vardır. İnanılmaz güzel musluğa sıktım 3 saniye de ışıl ışıl yaptı.
Yesillimon Egemenin_Annesi Yaw simdi bi düsündüm de kim koymuş acaba bu maddenin ismini hangi kafayla koymus tuz ruhu nedir ya ayy cidden krize girdim tövbe bismillah 😁😁
Egemenin_Annesi Yesillimon Ahahahjsss esimden dolayi zehirlenme yasiyorum kiz 😂😂 her gün iki firt aliyorum dozumu soguk espirilerden 😂
Egemenin_Annesi Yesillimon ben ilk defa duyuyorum kiz hic kullanmamisim zaar 😂😂 aynen ya kafaya gel kafaya tuz ruhuymus yok tuz ölüsüde olabilirmis 😂