Ebrutrky77- Arkadaşlar ar Anti reflü maması kullanan varmı aranızda reflümüz olduğu için doktorum bu mamadan verdi ama piyasada bulamıyorum mamayı bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Busra2834 Ebrutrky77- maalesef canım hiç bir yerde yok bizde kullanıyoruz ama hiç bir yerde bulamadık memlekete kadar sordurttum hatta ham madde sıkıntısı yaşadıkları için üretimi durmuş maalesef 😔
FG-oykumina Ebrutrky77- yeni gördüm bende aynı konudan muzdaribim 20 gündür araştırıyoruz yok pyasad nasıl bulucaz siz buldunuz mu
Ebrutrky77- Busra2834 yaa peki ne yapıcaz böyle olur mu ya bebek maması bu nasıl olmaz sinirlerim alt üst oldu resmen 😔
Boncuk_123 Ebrutrky77- benm bebegmde 3ay 24 günlük reflümğz var ve Aptamil ar kullanıyorduk hivbır yerde bulamadık doktorumuz Bebelac ar ye gecın dedu onuda bulamıyoruz en son resmen sehır sehır tüm eczaneleri aradım ole buldum ama onlarda bitecek illaki onuda bulamazsanız evolvia ar ye gecersınız dedu doktorumuz ve bızık reflümiz hala devam
Boncuk_123 Ebrutrky77- Aptamil ar Bebelac ar en fazla 51 TL 300 Gr zaten evolvia ar 109 du sanırım mecburen bulamayınca ona gececegım her eczacı manada sknt var dıyor depolar bos
Ebrutrky77- Boncuk_123 teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için bebelac sitesinden daha önce mama almıştım değişim için soru sordum Anti reflü maması hafta gelecek dedi ne kadar doğru bilemiyorum ama size de bilgi vereyim
Boncuk_123 Ebrutrky77- cok tesekkur ederim ınsallah gelir Aptamil ar daha cok bekluyorum kızım Bebelac ar bile cıkartabılıyor
Htckync Bebelac Gold thickener bulabilirseniz onu kullanın. Kıvam artırıcı reflü için kullanılıyor. Herhangi bir mamaya bir olcek katiyorsunuz ekstra. Anne sütü ilede kullanılıyo cok iyi gercekten
Ebrutrky77- FG-oykumina kusura bakmayın buraya bakamadım buyurun link https://milupamama.com/aptamil/6-9-ay-beslenme/aptamil-ar-anti-reflu-300-gr/