Hulyaaa Kızlar toplu halde satıyorum uyguna veriyorum isteyene yardımcı olurum. Tertemizler bı iki defa anca giyildiler pandemiden dolayı doğru düzgün giydiremedim evde.oldigumdan.
tubbaaa Hulyaaa canım ortadaki kot yelek hariç diğer iki yakalı kaç aylık acaba oğlum 90 cm olur mu 19 aylık
Hulyaaa muhammed_eminin_annesi iki yasa kadar olur cnm. Ortadaki mavi yakalı olan dokuz aylık ama kalıbı geniş. Bir yaştan iki yasa kadar rahatlıkla giyer
Hulyaaa tubbaaa cnm sadece ortadaki mavi yakali dokuz aylık etiketli ama ben bir buçuk yaskna kdar giydirdim onu. Hepsi iki yasa kadar olur yani
Hulyaaa tubbaaa adidas yazan hırka da diğer hirkada olur ..benim oğlum şuan 97 cm daha yeni kuculduler iki üç aydır giyemyo 25 aylık.suan
tubbaaa Hulyaaa evet dikkatimi çekti canım 90 cm yazıyor şuan tam olur ne kadar düşünüyorsun peki 2 tane yanyana olan yakalı ile adidas çekete sadece
Hulyaaa tubbaaa valla gülum tamamı için 100 TL düşündüm uyguna vermek için. Senin istediklerini de sana otuz yaparm 🥰
Hulyaaa tubbaaa uygulama ismi verilse ordan yardımcı ilurdumt direkt adres e kargo. Toplu halde de yardımcı olurdum fiyat ya kuzum