cerenduran olduğunu nasıl anlıyorsunuz ? doktor rutin kontrollerde bakarak mı belirliyor yoksa siz bir şikayetle mi tahlil istiyorsunuz ?
Esraa2 cerenduran ben kendim tahlil yaptırıyorum kansızlığım vardı doğumda doktor 6 kutu kullanıcaksın dedi kullanamadım saç dökülmesi çok oluyor el ayak üşümesi çok oluyor bide çok çabuk yoruluyorum
Kubra34 cerenduran Ben kendim istedim iç hastalıklar(dahiliye)doktorundanbakmak istiyorum degerlerime dedim ama saglık ocakları da yapıyor bu tahlilleri
Erselinannesi cerenduran sağlık ocağı parmak ucundan azıcık kan alarak bakıyor 8 aylık kontrolünde baktilar siz isteyince de bakabilirler herhalde şüpheniz varsa götürün bir
cerenduran Erselinannesi 9. ayda bir hastahaneden baktırın dedi bize, şüphem yoktu da burdaki postları okudukça korkmaya başladım arayayım bi daha bakayım teşekkür ederim
cerenduran Karali ben kullanıyorum 6. aydan beri düzenli olarak,kontrole kadar ne olur ne olmaz diye. ilk 6 ay anneden depoları var ama 6. aydan sonra ek gıdalarla falan desteklenmesi gerekiyor. benim kızım da demirsen zengin olan gıdaları yemiyor maalesef
Erselinannesi cerenduran gösterin biz her ihtimale karşı 6 aydan beri kan damlası Kullanıyoruz beslenmesi gayet iyi ama. Gene kanı düşük çıktı gene cikti
Rabia88 Erselinannesi geçmiş olsun kızınız kaç aylık benim kizimda kan değeri biraz düşük Dr ne önerdi şuan nasıl degerleri