Tunisinannesi Profesyonel yardim almaya başladım🍀 1 ay boyunca bir diyet-spor serüvenine atildim hadi bakalim hayirlisi,böyle bir süreç yaşayan varmı kizlar,başarıya ulaşabildinizmi?😊
Arzu93 Tunisinannesi ben Online diyetle 2 ayda 4 kilo verebildim yavaş kilo veriyorum zaten kilom öyle aşırı yok ama bıraktıktan sonra 2 kilo geri aldım🤣
Serraacaa 123123123 hayır canım emziremedim maalesef, yaptığım kişi de emzirenlere önermiyoruz demişti . Ama verdiğim kiloyu sağlıklı bir şekilde verdim aç kalmadan
Arzu93 123123123 emziren anneler de yapıyor bende emziriyordum yaptığım zamanlarda emziren anneler grubumuz vardı
123123123 123123123 anladım bende diyetisyenim çünkü kısa sürede bu kadar hızlı zayıflamak anne sütünü malesef etkiliyor biliyor.🤷🏻♀️Emziren annelerimizle güzel sonuçlar alıyorum ama bu kadar hızlı değil😄
Tunisinannesi Annesininmelegi her diyetisyen farklı fiyat veriyor kuzum, ben zamlanmadan basladım 250 tl ama uymadiktan sonra işe yaramaz☺️
yademila-48 Tunisinannesi bizim hastanede kızlar özbex tea diye bir çay içiyorlar çok işe yarıyor bende emzirme bittikten sonra başlayacağım inşallah eski formuma dönmek için çayın inanılmaz etkisi var gerçekten deneye bilirsin ama düzenli kullanmalısın birde yürüyüş yapmalısın çayla birlikte ama eğer yürüyemezsen 30 dk 1 saat arasında hareketli müziklerle dans edebilirsin tüm vucudu çalıştırmalısın eğer emzirmiyorsan bunların yanında detox yapabilirsin
Alinadefne Tunisinannesi kız bızede de hel bnde dıyetteyım bır sene oldu verdım de. Daha da. 6 kılom. Kaldı. Bu ara bunaldım. Ya