KubraTasdemir Kızlar bebegim 4 aylık saglik ocagindan demir verdiler nasıl kullaniyorsunuz ? Yemekten yarim saat önce mi sonra mı kullanıyorsunuz? Bi yan etki yaptı mı sizde?
ysra60 KubraTasdemir bıze ıkıncı hafta başlattı sağlık ocağı BN kafama göre veriyorum gün içinde saat farketmıyor
attbianne KubraTasdemir beslenmeden yarım saat önce aç karnına veriliyor emilim için mama yada sütle verilirse emilim azalır faydası olmaz
Alyamom1 KubraTasdemir ben kullanmadım doktoruma danıstım kabızlık yapabiliyormuş zaten kabızlıktan yeni kurtulduk bi daha istemiyorum bitkisel içerikli vereceğini söyledi kontrole gittiğimizde
Kahvedelisi Ac karnına verilmesi daha iyi demişti doktorumuz silikon kaşığa damlatıp veriyorum daha kolay oluyor
Dedinaber KubraTasdemir sağlık ocağının verdiği çok gaz ve kabız yapıyor yorumları okuduğum için doktordan başka marka önermesini istedim o da bestiron tavsiye etti tadı portakallı hafif. bebek öğürmüyor seviyor içerken. damlatmak zor oluyor kaşıkla vermek daha iyi çünkü damlayınca kıyafetten lekesi çıkmıyor 🤭
MotherQueen Çay kaşığı ile veriyorum ağzına damlatmak imkansız 😁 venatura kullanıyorum 4 damla aç karnına
Guzince KubraTasdemir çay kaşığıyla veriyorum emmeden yarım saat önce kabızlığı önlemek için soğuk sıkım zeytinyağı veriyorum bi çay kaşığı iyi geliyor hemde D vitamini emilimini hızlandırıyor
KubraTasdemir Guzince biz anne sutünden baska bisey yemiyoruz daha zeytinyağı suan icin veremem sanırm
MotherQueen KubraTasdemir 5.5 aylık 9800 sanırım evde tarttım aşağı yukarı oynayabilir de kiloyla ilgisi varmı ki
KubraTasdemir MotherQueen kiloya göre damla sayısını ayarlıyorlarmış da her ilacın bir damlasındaki demir miktarı farklı oluyormuş o yüzden miktarı doktor belirlemeli
MotherQueen KubraTasdemir vallahi ben eczaneden aldım kilo falan sormadı direk 3-4 damla ver dedi ama soracağım doktora uyardığınız için teşekkür ederim