Zehraasmin Kızım 7 aylık sürekli iki eli kulağında bide eşimle tartışma olunca istemsizce bağırıyorum kulağını tutuyor sizce sebebi nedir
ikizminikler Zehraasmin kıyamam ya 😕 kulağına azcık bastırın eğer ağlıyor sızlanıyorsa kulağı ağrıyordur umarım sandığım gibi değildir küçükken çok çektim kulak ağrısından
Zehraasmin ikizminikler Ağrısa ağlar diye düşünüyorum ama bi yandan da korkuyorum acaba doktora götürsem mi
BuseCan Zehraasmin size öyle geliyordur belki diş döneminde kulağa vurur çeker. Belki ağrısı olduğu zamana denk gelmiştir
ikizminikler Zehraasmin bilemiyorum ki sadece bağırdığında mı oluyor belki o an çınlama yapıyordur sesin 🤷🏻♀️
Zehraasmin ikizminikler yok normalde de yapıyor ama bağırınca ya da heyecanlaninca yapıyor ilk. Bebeğim tecrübem yok kusura bakmayın
Mom9 Zehraasmin iyi ki bi öğrendiniz linç kelimesini. Gidip önce anlamını öğreninde sonra kullanın. Soru sordunuz cevap verdik!
Cihangirimm Diş ağrısı yada orta kulak iltihabı da olabilir. Kulağında akıntı geliyor mu kontrol edin. Ayrıca banyo yaptırırken mümkünse kulağına su kaçmaması İçin pamuk yardımı ile tıkayın.