merwwe
[bilinmeyen] canım havluyu sıcak suya bastır göğsüne turmiyi gelio
Mrymrn
Tencerede su kaynat buharında sağ sütünü rahatlarsin
Defneninannesi
Komple sağ o göğsünü bi önce boşalsın içi. Sınra ılık bir duş al rahatlarsın
merwwe
[bilinmeyen] benimde olmuştu emzirseniz bile yine de sağmanız da gerekiyor doktor öle demişti bana
Naz
Tek çare sağmanız ben sağmamak için çok direndim ama dayanamadım sağınca rahatladım zaten sütüm çok sızıyodu sürekli üstün ıskaktı en son sağdım süt kanalları açılıyor emdikçe doluyo
Onursevdaaslan
[bilinmeyen] lansinoh yada wee’nin kullanın ben memnun kaldım
Ceylan
[bilinmeyen] canım hemen ılık suyla sabunla sağ göğsünü yoksa ateşlenirsin
seydaac
[bilinmeyen] benim de üç dört gün önce aynısı oldu. Sürekli emzirdim ve sağdım. Ucunda beyaz bir nokta olmuştu tıkanmıştı. Düzenli olarak sağdım, emzirdim ve ılık duş aldım iki günde düzeldi. Bir de gögüs ucunda da ağrı sızı varsa kantaron yağı sürdüm ben yumuşattı baya, zeytinyağı da sürebilirsin.
seydaac
[bilinmeyen] yok canım merak etme ben de korkmuştum ama normalmiş süt fazla indiği için tıkanma oluyormuş. O beyaz nokta çıktıysa açılır zaten brnim öyle oldu. Beyaz nokta çıktı bir süre sonra kendiliğinden aktı süt. İlk gelen sütü sağıp döktüm brn vermedim bebeğime.
NNeslihaNN
[bilinmeyen] ya emzirceksin yada sagıcaksın banada öyle olmustu ateşlendim hastanede serum bagladılar ateş düşürücü tek çaren ya emzircen yada sagıcan
seydaac
[bilinmeyen] rica ederim ☺️
NNeslihaNN
[bilinmeyen] evet öyle oluyo kızarıklık varmı gögsünüzde bana ateş yaptı titriyordum üşüyordumda
Sema99
[bilinmeyen] o göğüsün sağ boşalt iyice ondan sonra masaj yap zeytin yağı varsa ama dikkat et Ateş’in çıkmasın bnm öle oldu ateşlendim çok kötü oldum iki gün boyunca zor kendime geldim
Mrymrn
[bilinmeyen] halk arasında emzirirken canin bisey çekerse umma olmussun derler acaba öyle bisey mi.oldun ki
Sema99
[bilinmeyen]
Mrymrn
Bende öle olmuştım banada annem dedi bnde hatırlamadım
Ceylan
[bilinmeyen] bende aynısı oldu ateşlendim iki günde zor kendime geldim canım sabunladık masaj yapıp sağdık sağdıkça midem bulandı kustum geçti şükür dikkat et zeytinyağı da sür sonrasında yumuşasın. Göğsün sıcaksa yıkayıp sonra emzir bebeğini 😊😊😊
Ceylan
[bilinmeyen] amin canım Allah kimseye göstermesin emzirmeden önce yıka ki içeceği süt soğusun sıcak belki bebeğe dokunur
yuksekipek
[bilinmeyen] benimde emzirdikten sonra sol göğsüm ağrıyor emerken çok soğuruyor bebeğim süt dolana kadarda ağrıyor göğsüm. Sizinde öyle olabilirmi acaba?
Eskubra
mastit olmaya aday annesiniz kesinlikle avent göğüs kalkani alamnizi tavsiye ederm bn 1,5 ay boyunca kanli irinli emzirdm taa ki avent alana kadar takar takmak iki saat icinde yralar iyilesti gogusteki on sutude alio siskinlik yapmio
Zeynepeymen
[bilinmeyen] cnm hemen gogsunu pompayla sağ ve gogsunu bosalt sıcak sula masaj fln yap bekleme sakın heemn
yuksekipek
[bilinmeyen] sizin doluyken ağrıyor benim emzirdikten sonra ağrıyor ama işin garip tarafı korkutmak istememde bencede gidin kitle var diye düşünüyosanız çünkü göğüsleriniz doluyken o kitleye yer kalmayıp oda agrı yapabilir ama bence emzirmekten meydana gelen bişey