Katarsis Merhabalar 2 aylık bebeğim anne sütü ve mama şeklinde gidiyoruz benim sorum ise 2 saatte bir emzirmek, beslemek gerekiyor ya sizin 90 ya da 120 cc sütünüz oluyor mu sadece anne sütü ile besleyen anneler
Sfk55 Katarsis canm ne 2 saati benimki 2 saat içinde 50 kez göğsümde hiç 2 saatte bir olmadı olamadı az emiyo sonra tekrar istyo aglıyo meme gazı oluyo meme valla önceden göğsüm yara diye sagıydm 2 biberon cıkıyodu galıba göğsüm yumusaynca bırakıydm belki daha da cıkardı. Ama şimdi sürekli emme yapıyrz otuzden cc olarak bakma olaya çişli bezleri kontrol et evde tart hassas ile bir olmuyor ama hiç deglse kılo alıyo mu kontrol edersin endişen süütn az gelıp kılo almama durumu ise
Katarsis Sfk55 yok canım benimki bi hayli sanırım iştahlı normalde deneyeim diyorum mama vermeden günde 2 kere verdiğim zaman gayet iyi alıyordum bez bu ara mamaya dadandi mememi istemiyor ben de diyorum herhalde sadece anne sütü ile beslenenlerin çıkıyor mu acaba dedim ondan sordum kilosu vs çok iyi 2 ay 6 günlük 5800 civari