Aysdz Kızlar bebeğim 3 ay 16 günlük baya da huzursuz 4.ay atağı olabilir mi yoksa 4 ü bitirince mi başlıyor o atak?
Aselhafsa61 Aysdz ınternwtte atak hesaplama yapın bizimki 4 ay 10 gunluk 6 gun kaldı atagımız bitmesine 35 gun sunuyor 4 ay atağı
Aysdz Y0696 bebeğiniz kaç kilo sorabilirmiyim ben dün kontrole götürdüm 6.400 çıktı bu ay 500 gram almış az almış canım sıkıldı biraz
Birceninannesi Aysdz ben de merak ediyorum kızım 3 ay 20 günlük 2-3 gündür brz huzursuz mızmız normalde hiç ağlamazdı şimdi ağlayarak uyanıyo gece uyuyarak emip uykusuna devam ederdi dün gece ilk defa uyandı bakındı ağladı bağırdı geliyordu gelmekte olan😳😱
Aysdz Birceninannesi sizinkide atak haftasında o zaman ben önce dişten süphelendim ama değil dedi doktoru
Y0696 Aysdz kilosu bizim hep alt sınırda gidiyor hiç canınızı sıkmayın eğer sıksaydım ben sıkardım ilk ay 300 gr almıştı ve en fazla aylık 700 gr aldı ama sağlığı yerinde önemli olan o
Sara1709 Aysdz benim kizimda 4aylik 6kilo bu ay 500gr aldi mama veriyorum emzirmiyorum doktor gayet Guzel dedi 4 ile 8 kilo arasinda olmasi lazim . Cok sukur sagligi yerinde kiloya o kadar takmayin ki zaten kilosu Gayet Guzel
Y0696 Aysdz emdikten sonra huysuz mu uykuya dalıyor mu çişli bez sayısı nasıl Stres yaparsan sütün etkilenir sütüne güven
Aysdz Y0696 başta güzel emiyor sonra süt azalıyor galiba memeyle kavga etmeye başlıyor diger memeyi veriyorum anca sakinleşiyor.çişli bez sayısı 4 5 oluyor