leylzd Anneler merhabalar. Bebeğimin kulanı deldiricem bu hafta, 2 yer buldum biri platin küpe takıyorum diyor, biri de medikal çelik dedi. Siz deldirirken ilk hangi küpe takıldı? Bilgisi olan var mı acaba hangisini önerirsiniz?
Ipegim leylzd eczanede deldirdim ama inan bilmiyorum türünü😂 gerçi 1 2 ay sonra kızım küpesini çıkarıp ağzına attı bende arttık takmıyorum kapanıyor deliği
Guzelkizimbenim leylzd bende yeni deldirdim 6 aylık kızım çelik hıc bir sıkıntı olmadı çok şükür ne yara ne alerji
leylzd Busegokce 6 aylik, ben aslinda daha onceden yaptirmak istiyordum eczaneler simdi koronadan yapmiyor, saglik ocagi buldum orda yaptiricam
Ek-istanbul Guzelkizimbenim nasıl deldirdiniz benim kızım çok korkak tabancayla deldirsem sesinden korkar tutamam iğneyle deldirmek istiyorum
Balarim0319 Deletedmom0099 Huysuzluğu uykusuzluğu ağrısı sancısı oldumu benim kızım 17 aylık hala cesaret edipte deldirmiyorum
Busegokce leylzd Anladım. Bizde 7 aylıgız erkenden deldirsem sorun olur mu diye git gel yaşıyordum. Teşekkür ederim♥️
Ask_kokulu_yavrum leylzd ne acelesi var bebeklerin kulaklarını erkenden deldiriyorsunuz bir heöşire olarak karşıyım daha bebekler gelişimini tamamlamamışken yaşına girmemişken çok acı veren bir olay değil bence beklenmeli kızım 8 ayını tamamlayacak 1 yaşından önce asla düşünmüyorum
leylzd Ask_kokulu_yavrum deldiriyimmi diyd sormadım fark ederseniz, o sizin şahsi seçiminiz tabii ki siz bilirsiniz. Buda benim fikrim, ve sorum başkaydı