Yenianne8207 Selam kızlar sağlık ocağında ki hemşire rutin kontrollerinizi yapan doktorunuzla görüşün menenjit aşısını konuşun demişti, Şuan 4 buçuk aylık bebeğim. Yaptıran var mı acil cevap verirseniz sevinirim.
madambovary Yenianne8207 devlet karşılamıyor siz özel olarak alıp yaptırabiliyorsunuz bu yüzden bir zorunluluk durumu yok ama yaptırmanız bebeğinizin sağlığı açısından çok önemli.
cydcvk Yenianne8207 menenjit ölüm oranları arttıkça doktorlar önermeye başladı. Devlet karşılamıyor,doktorlar bu yüzden yorum yapamıyor. Tabiki yapılmalı. Millet parasızlıktan yaptıramıyor. Dozu 300 tl civarı
Goktug1308 Yenianne8207 bizede saglık ocagındaki hemsiremiz yaptıracaksanız doktorunuza recete edin yoksa vurmuyoruz burda dedi
Purposeless busramerve tek doz mu bende 2 yaşında yaptırıyorum bana verilen aşı takminde 24 aylıkken 1 nimenrix 25 ve 27 aylıkkende 2 bexsero var
Yenianne8207 madambovary Bir aşı yaptırdık rotavirus aşısıydı galiba zehirli ishalin önüne geçmek içindi özeldi yine o aşı da
madambovary Yenianne8207 bu da menenjit için olan özel aşılar. Doktorunuza sorun sizi bilgilendirsin ve bir aşı takvimi oluştursun yaptıracaksanız
madambovary Yenianne8207 nimenrix aşısının g9nceş fiyatı 290 TL idi. Bexero grubu daha pahalı güncel fiyatını bilmiyorum ama tek dozu 400 küsür falandır sanırım.
Kity123 Yenianne8207 meningokok aşısı yaptırdım 2 doz yapılacak kızıma ilk doz yapıldı biraz ateş yaptı o kadar çok çok önemli bir aşı ve bebeklik çağında yapılması gereken bir aşı olduğundan bahsetmişti doktorum ve en geç 2 yaşından önce yapılmasının gerekli olduğunu bebeklik çağında Allah korusun menenjit yakalanırsa ölüm oranının çok yüksek olduğu en iyi ihtimalle çocuklarda uzuv kaybına sebebiyet veren bir rahatsızlık olduğundan bahsetmişti.