Bhrsnr19 Benim oğlum 14 aylık ve öncesinde baya çizgi film izlemesine izin veriyordum . Şimdi yaklaşık 10 gündür kestik bu durumu . Siz nasıl yapıyorsunuz . Bazen yetemiyorm gücüm kalmıyor dinlenmek istiyorum ama o hep oyun istiyo pandemi dolayısıyla dışarıda çıkamıyoruz … benim gibi çizgi filmden destek alan varmı ???
Egemenin_Annesi Bhrsnr19 Ben varim 13 aylik Oglum mecbur izletiyorum arada baska türlü imkani yok yemek yapamiyorum
Ccansuu Bhrsnr19 kızım 18 aylık bende çok uzun süre olmamak şartıyla izin veriyorum arada o da sevdiği şeyleri izliyor zaten yaşı kadar izleyebilir yani 1 yaşındaysa 10 dakika arada bizim de nefes almamız gerekiyor çünkü tuvalete bile gitmeme izin vermiyor bazen evde büyüyen çocuklar onlar da bunalıyor biz de
hankardeslerr Bhrsnr19 Oğlum 13 aylık işim olduğu vakit açıyorum kuzum , yoksa imkanı yok, kendi kumandayı getiriyor 😊😊 Ya odaklanamadan izlemesin, önüne oyuncaklar da koyun ara ara dikkatini dağıtın yanına gidin. O kadar düşkün olmaz zaten
Mirac_21032019 Bhrsnr19 cizgi film yerine alfabe ogreniyorum kelime ogreniyorum renkleri ogreniyorumu açın izletin çok şey ogrenecek onlardanda.Benim oglum alfabenin 29 harfinide ezbere biliyo.
Bhrsnr19 Egemenin_Annesi bende asla yemek yapamam yoksa . Evimiz büyük doğalgazlı fakat tek oda yakıyoruz mecburen başka oda şansım da yok başka anneleri çok bakıyorum ama ben yapamıyorum. 😢😢
Egemenin_Annesi Bhrsnr19 hic öyle düsünme kendini baska annelerle kiyaslama herkes iyi bir annedir. Yalnizsin sanirim bende yalnizim ailem yanimda degil Esim yogun calisiyor ne yapayim oyalayabildigim kadar yanimda oyalamaya calisiyorum ama bazen olmuyor istemiyor bunaliyor yemek de yapmam gerekiyor ne yapacam mecbur biraz izletiyorum islerimi halledene kadar ..
Bhrsnr19 Ccansuu ben konuşmasında bişeyleri öğrenmesinde zararı olur diye çok korkuyorum . Zeka kartları veya diğer oyuncaklardan almak istiyorum fakat calişmadogım için alamıyorum bi annenin çalişması okadar iyi bişey ki .. babası böyle konularda çok ilgisiz boşa para gidiyo diye söyleniyor
Bhrsnr19 hankardeslerr inanın bi ara unutmuştu kendini . Çok suçlu hissettim ağladım . Sonra kestim ama bu sefer de ben mahvoluyorum .
Bhrsnr19 Egemenin_Annesi evet yalnızım böyle destek olmanız çok iyi geldi çok suçlamıştım kendimi benimde eşim yoğun calişiyo tek başıma büyütüyorum gibi bişey
hankardeslerr Bhrsnr19 Mesela diyorum kırmızı balık gölde, karşılık veriyo gödeee diyo 😊, Ali babanın bir çiftliği var diyorum, hav hav diyo, bakal amca bakkal amca yağın varmı diyorum vaa vaa diyo 🥰🥰🥰 mesela eğitici şeylerde izletebilirsin 😊
Mirac_21032019 Bhrsnr19 22 aylik olduk ikili cumlelere gecmedik daha.Cocugunuz sizin komutlarinizi anliyosa ikili komutlarinizi ozellikle ayı geldiginde şunu getir bunu getir dediginizde bunu anliyosa konusmasi geciksede bi sorun degil dedi doktorumuz zamani gelince zaten konusacaktir her cocuk farklidir.Tabiki bu demek degilki cocugu tv karsisina oturtup aksama kadar tv izletelim.
Bhrsnr19 hankardeslerr ben zaten bu tür şeyleri açıyodum ama 14 aylık konuşması baba dede falan ama yine de kıyaslama yapmak istemiyorum ama geride gibi
GramPozitifBakteri hankardeslerr Var var bizim favorimiz 😃 aynısını ben de yapıyorum bakkal amca bakkal amca diye bağırıyorum va vaa diye o da bana bağrıyo 😃
Ccansuu Bhrsnr19 konuşmanın biraz da genetik olduğunu düşünüyorum kuzenimin kızı telefonla büyüdü 1 yaşında her şeyi söylüyordu kartlar yerine bol bol kitap okuyun evde yaptığınız rutin işleri ona anlatarak yapın şarkı açın 🌱
anneCANan Bhrsnr19 hay allahım ya zeka kartları on lira falan hafta ayın 28 inde A101 e el kitapları ve zeka kartları geliyor canım kaçırma onları bebekler özellikle o aylarda çok seviyor görsel şeyleri ha onu da alamam diyorsan al eline kağıt kalem otur hem beraber elma armut kuş tavşan çizin hemde kaliteli zaman geçirmiş olun
Cgdmltr93 Bhrsnr19 canım benim nerede oturuyorsun. Sıfırını almana gerek yok ikinci el sitelerde 3-5 lira bişey. Zeka kartları eğitici oyuncaklar. İkinci el uygulamaları indir ordan sen kendin al.
GoGirl Bhrsnr19 buzdolabinda ne varsa sebze meyve onlari anlatabilirsin evdeki esyalari inan kartlardan daha iyi bile olur erkekler dusuncesiz olabiliyor evdeki nesneleri gosterip ismini soyleyebilirsin
hankardeslerr Bhrsnr19 Hayır canım geride değil maşallah bu kelimeleri daha kullanmayan da var. Sürekli konuşun, eğitici kartlar alın oynatın onlarla ❤️
GramPozitifBakteri Bhrsnr19 15 aylık valla çok daraldığında açıyorum sıkıldığında bana sarmaya başlıyo bikaç tane izliyo sonra çaktırmadan o gezinirken kapatıyorum veya normal tv kanallarına geçiyorum.Ruh hali değişmiş oluyo.Zaten karşısına oturup boş boş bakmıyo geziniyo evin içinde bi yandan dinliyo geçerken bakıp gülüyo tekrar geziniyo .Bir de biz pek tv izlemeyiz youtube ta müzik açık olur genelde öyle sıra sıra çalar.Kızımın da sevdiği iki tane yabancı şarkı var onları açıp birlikte oynayıp zıplıyoruz bide izlemeden 😃 cıstak cıstak..tabi bu işin sonunda en çok ben yoruluyorum ☺️