Haticeoktay Arkadaslar merhaba.. size icini dökmek icin buraya yazmak istedim çünkü 6 aylik bir bebek sahibi olarak beni en iyi anlayacak olan sizlersiniz 6 aylik kizim var calismaya başlayacağım icin kizima bir bakici ayarladim fakat bakicim calismaya baslamama 1 ay kala bana baska bir is buldugunu ve bebege bakamayacagini soyledi dünden beri dünyam başıma yıkıldı 1 haftada yeni bakiciyi nerden bulayim ben😢😢😢 yavruma bakio bakip agliyorum cok duygusallastim kurtköy civarinda oturan bebek bakmak isteyen varsa görüşebiliriz..
Gunesinannesi Haticeoktay üzücü bi durum olmuş burdan zannetmiyorum bulabileceğini , sitede oturuyorsan eğer yönetimle falan konus daha hızlı hallolabilir. Postun üstte kalsın inşallah yardımcı olcak biri çıkar
Ar-As Çok üzüldüm canım. Özbek birini bulabilirsen tavsiye ederim. Bebek konusunda çok başarılılar ve itina ile herşeyi yapıyorlar. Bizim yardımcımız özbek. MaşaAllah ben böyle birşey görmedim. Bebeğin her noktasını biliyor ve ağladığında ne için ağladığını biliyor bağzı noktalarına dokunup masaj uyguluyor gazı hemen çıkıyor ve mışıl mışıl uyuyor masajda da 10 numara vallaha 👌🏻👌🏻 Çokda güvenilir ve becerikli. Özbeklerin geneli böyle çevremde de hep özbek bayan tutuyorlar. Temizler, güvenilirler ve maharetliler ... bebekle ilgili onun bilgisinden çok şey öğrendim ben bile ..