Bsraa2607 Merhabalar anneler,aranızda süt alerjili bebişine moleküler alerji testi yaptıran var mı? Varsa biraz aydınlatabilir mi bu konuda?Şimdiden teşekkürler🙏
Bsraa2607 Rewarya Merhabalar yok hayır yaptırmadım doktor değiştirdim ben bağırsak tepkili olduğu için testte çıkmaz dedi bu doktorum o yüzden yaptırmadım diyet açmaya başladım
Rewarya Bsraa2607 testi neden yaptırmaktan vazgectiniz bende tereddüt ediyorum açıkçası çünkü pahalı bı test 500 lira gibi bişey :(
Bsraa2607 Rewarya Bize 2bin lira demişlerdi biraz ondan biraz da zaten küçük bi ay da olduğu için testte çıkmaz dedi yeni doktor. Sonra kan alıp kandan baktı 250lira verdik kan testine alerji paneli deniyormuş adına danırım. Çok zor bi süreç o kadar iyi anlıyorum ki sizi kime inanacağını şaşırıyor insan.
Rewarya Bsraa2607 aynen öyle kimi doktor diyet yap kimisi yapma diyor diyet yapınca bebek rahat yapmayınca birçok besinden mahrum kalıyor gelişimi yavaşlıyor:( şaşkınım :(
Bsraa2607 Rewarya Ben oğlum 21 günlükken başladım diyete. Belirtiler alerji belirtisi olunca hemen başladım ama doktorum kakada kan devam edince 5 aylıkken yapalım istersen dedi yaptırmadım. Şimdi se işte yavaş yavaş açma kısmına geldim sadece anne sütü aldı mama vermedim