Aliasaf_emel Kızlar 5aylık olduk sizin bu aylarda uyku saatleriniz nasıldı günlük kaç uyku ve kaç saat dk vs. Oluyor ? Bizim ki çok değişken.. sıkıntı bizde mi acaba diye kara kara düşünmekteyim🙄😶
Agustosbocegi Aliasaf_emel bizim gecelerimiz çok değişken gündüz 3 yada 4 uyku yapıyo hepsinde ortalama 40 dk uyuyo
Duygunida Aliasaf_emel düzen denen bişey yok gece 2 den önce derin uykuya yatmıyor. Gündüz 2 saatte bir uyuyor maksimum 3 saat dayanır, bazen yarım saat bazen 45 dk uyur
Btl_abr Aliasaf_emel 3 uyku yapıyoruz ama yarım saati geçmiyo bundan çok muzdari kaldım gündüz hep böyle çok nadir 1 buçuk saat uyuyo oda ikinci uykusunda
tardis Aliasaf_emel gece 12den önce yatmaz. Normalde 3-5 saat uyurdu. Şimdi saat başı alarm gibi uyanıyor ben de tetikte uyuyorum mahvoldum. Bugün öğlen uykusu da uyumadı. Mız mız olmaya başladı sanırım 5. Atak haftasına giriyoruz 25ten 26. Haftaya geçiş🙈
Aliasaf_emel Agustosbocegi bizimde 3 uyku fakat 40dk bana çok az gibi geliyo ve bu uykuların arasida bizde 2 saate yakın oluyo duruyo yani bildiğimiz uyumadan
Agustosbocegi Aliasaf_emel aynen 2 saate geçiyo bazen 3 saati geçiyo araları banada 40 dk yetmiyo ne iş yapabiliyorum ne dinlenebiliyorum ama kızıma bakıyorum sanki 12 saatlik uykudan kalmış gibi kıpır kıpır kalkıyo 😂😂
Aliasaf_emel tardis eyvah 🙄😵 Allah yardımcımız olsun … Bende öyleyim inan kendimi kasmaktan bi hal oldum bizimkide inanılmaz mızmız 🤷
muhammed_eminin_annesi Aliasaf_emel 5 bucuk aylık gündüz 2 3 saatte bir uyur uykusuzluğa dayanamaz gece uykusu da iyi 2 saat uyuduğu da oluyo yarım saat uyuduğu da değişiyor ama gece uzun uyuyo emmeye uyaniyo emerek tekrar uyuyo
Tuba_7820 5.ay 20 günlük kucakta ayakta sallamaya hiic bir şekilde uyumuyor saatlerce uğraşıyorum ennzon ağlarken yoruluyor sızıyor 30dk yok gözler açık
Aliasaf_emel Tuba_7820 off 🤦 Allah yardım etsin sanada çok zor … Saatlerce oyaladiktan sonra tamam uyudu deyip pat diye uyanması tam delirmelik 😩
Tuba_7820 Aliasaf_emel sormaa millet 15 dk da Uğur diyor biz ilknuyku saatini geçiriyoruz oluyor mu 1.45 uyumaya uğraştır dört bbes saat uyanık kalıyor tabi kalırken ben uyutmadim gibi heeep ağlar 🤯Allah cümlemizin yardımcısı olsun
irem09 Bugün tam 5 aylık oldu. 4.ay atağının son 3 günü. Ama sanki daha mı ağır geçiyor bilemedim huyu değişti gibi
YagmurKoksal Gündüz 4 uyku yapıyo sabah genelde 6da kalkıyo gündğz uykuları 40 dk max öğle uykusu zamannda uyandgnda bazen tekrar uyutmaya calısıyorm sallıyorum o zaman geri uyursa 2 saat uyur ama çok nadir bu dedgm hafta da bi kez ble degl😂
Aliasaf_emel YagmurKoksal yaaa 🤭 Ah bu bebişler 🤦 Sağlıklı hayırlı ömürleri olsun da böyle aksaklıklarla bi şekilde büyüsünler❤️