Eylulelifim06 Kizlar bebeğimin süte alerjisi olduğu için doktor bu mamayı verdi fakat bebeğim almıyor siz nasıl veriyorsunuz
turkan-04 Eylulelifim06 merhabalar bizde kullanıyoruz bizim de almıyor maalesef uyuydugu zaman bı iki ölçek icirebiliyirum içine pekmez damlatiyorum 4yada5damla uyanıkken çok aç olmadigi sürece asla içmiyor kokusu ve tadı iğrenç
Dilara61 Eylulelifim06 emziriyorsaniz memeyle kandirin 2 dk meme verdikten hemen sonra ardinda ver ben oyle yapiyordum bazen mama reddi oliyordu
Eylulelifim06 Bizde bugün başladık hiç almıyor pekmez damlattim içine yine almadı bide vanilya çubuğu koyabilirsin demişti doktorum onu deneyecem inşallah alır 🙏
turkan-04 Eylulelifim06 vanilya şurubu var bize de söylemişti damlatabilirsiniz diye ben pekmez koyuyorum uyuyunca deneyin icirmeyi öyle alır belki yada baya bı aciksin öyle icirin mecbur katlanicaz
turkan-04 nursocum bsy sorabilirmiyim size siz kahvaltı olarak neler veriyorsunuz bebisinize biz yakında ek gıdaya gecicez nasıl olacak diye düşüp duruyorum bizim hem süt hem yumurta alerjisi var
Eylulelifim06 nursocum maşallah ya ben iki gündür yıprandım bir yudum alıyor biberonu görünce ağlıyor zorlamak ta istemiyorum
nursocum turkan-04 hiç birşeye alerjisi yok oğlumun herşeyi yiyor pankek yumurta sarısına omlet. Ama alerjik bebekler için çok güzel tarifler var sebzeli tarhanalı onları yapabilirsiniz
turkan-04 nursocum mamayı çok sevdi diyince alerjisi var sandım araştırıyorum şimdiden teşekkür ederim 😊😊