Yademira Kızım 2 buçuk aylık ama sadece sağ görüşümü emiyo sol göğüsün ucu yok emdiği zaman Çok çekiyo gogus yumuşak olduğu için migdesi bulanır gibi yapiyo oguruyo emmediği için sütte olmuyo galiba o tarafta varmı önerisi olan 😔
aybkkara Yademira o tarafı sağın. Sağdıkça ucu da çıkar sütte gelir. Ben göğüs ucu yarasından solu veremiyorum sağıyorum ama ucu çıktı epeyi sütte geliyor.
melikeeomeer Yademira sağ kuşum göğsünü yada gece uyurken ver emer öyle inşallah benimki de öyleydi sağ göğsü emer gibi tutuyorum emiyor
Yademira melikeeomeer denedim canım gece vermeyi süt gelmiyo galiba emmedigi icin yine aynısını yaptı sıkınca az az geliyo ama şu fazla sütü çekmek için manüel pompa var ama onlada olmadi
aybkkara Yademira ben manuelle yapıyordum başta çok zorlandım. Kuzenimden aventin elektrikli pompasını aldım. Başta az geliyordu sonra artırmaya başladı.
melikeeomeer Yademira Bi doktora git o zaman alışması lazım yoksa tek göğüs emzirmek zorunda kalırsın o da ilerde yetmeye bilir bebeğine
Melissa95 3.5 aydir sag ile emziriyorum tersime gldigi icin ve ucu cok olmadigindan emziremedm sut klmadi