Gorkeminannesiii Selam kızlar oluşumun dil bağı var hangi bölümden randevu almam lazım cocuk cerrahimi KBBMİ?
tbmn Gorkeminannesiii Bizim kızımızda da vardı çocuk cerrahisi bölümünden sıra aldık ordan kesme işlemini yaptı doktor bey
Minikprensannesi06 Gorkeminannesiii genel cerrahi den al ve hemen kestir ben.cok.korkmustum hiç bir şey olmadı hemencecik kesti 10 dakka sonra emzridim
Kavinsmom Bende şüphe ettim ama yok dediler olsaydı dr yönlendirecekti, siz emin olmak için dr danışsanız kbb gibi geliyor ama genel cerrahi falan da olabilir
1mom1baby Gorkeminannesiii yok canım kbb değil biz şüphe edip çocuk doktoruna sormuştuk o da çocuk cerrahının bakması lazım demişti cerraha gidip göstermiştik direk cerrahtan randevu al
Gorkeminannesiii tbmn peki kesmek için ayriyetten randevumu aldıniz gittiğiniz günmu yaptı hemen işlemi 6 Aylik oğlum geçmi kaldık acaba 😞
1mom1baby Gorkeminannesiii aynı gün mü oluyor başka gün bilmiyorum ama her yaşta yapılabiliyor sadece küçükken yapılması iyi biz 2.5 yaşında gösterdik eğer olsaydı uyutulup kesilecekti 2 3 aylıkken uyutmadan yapılıyormuş 6 aylığı bilemiyorum ama büyük bebekten daha kolay olur zaten basit ve kısa bi işlem
Caglaed Gorkeminannesiii benim ki de 6 buçuk aylık dil ve dudak bağı var sanırım daha belirginleşti emmesinde sıkıntı yok diye ben Hoc suphelenmemistim ama bu ara devamlı emiyor ve tam boşaltamoyor sanırım ondan mi bilemedim 🤦🏼♀️ İnsallah iyi geçer buraya yazar misiniz işlemden şonra
tbmn Gorkeminannesiii Kızım gittiğimiz de 3 4 günlüktü poliklinikten direk sıra aldık işlemini yaptı doktor. Siz mi farkettiniz dil bağını doktorlar mı söyledi size
Gorkeminannesiii 1mom1baby çocuk cerrahinden aldım randevu kuzum pazartesi gününe çok saol insallah kolay bi işlemdir çok acımaz canı 😣
Gorkeminannesiii Minikprensannesi06 bende aldım kuzum çocuk cerrahisinden pazartesi gidicez insallah 😇
Minikprensannesi06 Gorkeminannesiii hiç korkmanagerek yok hatta onlar keserken ben kendim tuttum oğlumu 3 aylık
Sevda599 BiZdede dil bagı vardı cocuk doktorumuz dogdugu gün görmüstü ve 2 ay sonra kbb doktorları kesiyor canım
Sevda599 Gorkeminannesiii canım cok kğçük bir operasyon ozel hadtanede olmuştuk biz 10 dakıka sürmüştür bekki geldidignde aglıyordu ama oyaladık güldürdük unuttu gitti ve bana aç gelinmesi söyledi açlıktan apladıgını düşünüyorum 3 saatte bir besliyordum bebegimi ama 5 saat olnustu hemen hemen. Ve kestikten 10 dakak sonrada hemen besledk ve gexcmişti hivc korkma