MasalMomy Dün doktor kızımın kilo alımını az bulup mama verdi. Meme+mama gideceğiz ama asla mamayı içmiyor biberonu alıp fırlatıyor 7 aylık bu arada hipp 2 mama alın dedi doktor ondan aldık ama ne yapacağım şaşırdım 3 yudum ancam içiyor sonra memememe diyor 😔
Miraveben MasalMomy valla bebelac gold. Nutriconfort bulursanız şükredin biz doğduğundan beri bebelac gold nutriconfort 1 kullandık ama son 1 aydır karaborsada 2 numara öyle mi bilemem ama çok iyi kabız ve gaz için
Tugcealp MasalMomy kabızlık sorunu yoksa aptamil veya bebelac gold tatları en iyi olan bunlar ama kabız yapıyor. Hipp en iyisi aslında benim bebeğim de hiç bir mamayi yemedi
MasalMomy Dorukmurat Dikkata alacağım ama bebeğimin kabızlık problemi var sorun olur mu bağırsaklarına sindirimi kolay bir mama mı 😊
Dorukmurat MasalMomy bu kevir yoğurt gibi mayalanarak yapılan mama olduğu için bağırsaklardan emilim ve çıkışı rahat gaz yapmama özelliğide var aptamil sma sıkılan hipp ne denediysek gaz yaptı bu hariç bebegim diğer mamalara kıyasla severek içiyor üstelik kendimde her mamanın tadına baktım diğerleri garip koparken bebelac kokusuz 🥰
MasalMomy Tugcealp aslında sütüm var arada bir destek amaçlı içir dedi doktor ama asla içmiyor anne sütünü bildiği için galiba 🤦🏻♀️ İçine pekmez koyanlar varmış ne yapacağım bilmiyorum zaten ek gıda alıyor günde bir iki kez içse yetecek ama ileri derece kabızlık sorunumuz o yüzden her mamayı da alamıyorum şuanda