AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 3children1mom Bunu kesinlikle öneririm alınca anlarsınız ve iyiki diyeceğinize eminim 😍
nikimikedi7 Nltka Sorun yaşayacağını sanmıyorum, benim bütün küçük el aletlerim ve beyaz eşyam Arçelik. Ailemin de öyle. Uzun ömürlü oluyor ürünleri.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 3children1mom Şuan indirimde valla aldın aldın ben her şeyi yapıyorum onunla köfte bile yoğuruyor canımm makinem😂 Alırsan haberdar et beni mutlaka memnunmusun diye.
3children1mom AyPerisiVeGokPrensininAnnesi hamur da yoguruyormu acaba tamam canım takibe aldım seni yoksa aklımda kalmıyor isimler valla😍
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 3children1mom Hamur denemedim ki o kadar az hamur goğurmuyorum ben birde elimde yoğurucam illa geniş kapta 😂
Nltka gonul0604 ay Arçelik aldım iş çıkışı bakalım o da elimde kalırsa tefal düşünüyorum . Tefal masterchefini kullanıyorum çok memnunum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 3children1mom Bizimkide köfte tavuk et balık bayılıyor 😂 aldın mı makineden
3children1mom AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Yok bugün hastane işimiz vardı elim değmedi 🙄 aksama inşallah çocukları yatırdım akşam yemeği yapılacak 😒 Ama mutlaka ondan alicam bakalım
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 3children1mom Geçmiş olsun. Bende yemekleri fırına koydum. Tatlımın keki pişiyor oju bekliyorum. Bir de pilav salata yapacağım yahu yoruldum. 😂
3children1mom AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 😁 ohh mis ellerine sağlık 😋 Hastalık değil canım kzimin kontrolü vardı ona gittim teşekkür ederim
Humi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi cok cok tesekkur ederim. Findik kremasi yapmak icin lazim buz bile kiriyorsa uzun findik cekimlerinde basarili olur diye dusunuyorum