Nltka Kızlar kullandığınız ve memnun kaldığınız blender markası var mı ? Ya haşlanmış nohutu blenderdan çekerken blenderım yandı . Fakir marka kullanıyordum . Haşlanmış nohut blenderdan geçmez mi ya ? Neyse konu nohut değil blender 😂tostumu yedim tavsiyelerinizi bekliyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Nltka Grundig el blender seti 👌🏻 Buzlu şeyi bile parçalıyor nohutu un ufak eder. Harika 👌🏻
Humi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi tam marka numaralari falan oluyor ya detayi verebilirmisiniz rica etsem
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Nltka Hepsiburadada 300 falandı bende oradan aldım. Her şeyi komple set geliyor zaten. 🙈
Unknown Nltka Arçelik var bende. Maalesef bende yaktım, zaten az bi kullanınca hemen koku geliyor. Tefal’in ürünleri çok iyi. Bende rondosu var , çok memnunum. Blender’ı da kesin iyidir. 😅
Nltka Unknown Arçelik te kayınvalidem çok önermişti bana da ya memnun değilseniz banada bir soru işareti oldu şimdi ? Yeni mi aldınız peki Arçelik’i eski mi ? Kayınvalidem yeni aldı da Baya övdü
3children1mom Nltka 9 yıldır fakir kullanıyordum gecen ay bozuldu oda benden kaynaklı blender sağlam mikser yerini taktığımız top gibi var ya orası paslanmış makineye atıyordum o parçasını da bulamam herlade 9 yıllık yeni modeller çıkdı şimdi elektronik eşya şans işi canım yine fakır alicam ins
Nltka 3children1mom öyle canım ya cidden şans işi . Rose gold diye rengine aldanıp tüm setini aldım bende ama bu ikinci yakışım artık sorun bende değildir diye düşünüyorum .
Nltka AyPerisiVeGokPrensininAnnesi set istemiyorum kuzum ya tek sağlı blender lazım . Masterchefim var mutfakta yer kaplıyor zaten tek blender olsa çorbalar için yeter artar
Unknown Nltka 4 sene oldu alalı. Motoru yandı çiğköfte çekeyim derken. 😬 Dikkatte ederim yani öyle uzun çalıştırmadım. Motoru yanmış bide 200 küsür liraya tamir ettirdik. 🤦🏻♀️
Canparcam_ Nltka Eşim Arcelikte çalışıyor canım benim tüm eşyalarım Arçelik ve hiç sorun yaşamadım memnunum keza sorun yasasamda doktoru evimde o yüzden hor kullandigimda oluyo açıkçası 😁 Ama beyaz eşya vs şans işi canım senin memnun kalmadigin markadan bir başkası çokta memnun kalıyor o yuzden alırken niyet et en iyisini almaya evine gelincede dua oku üstüne 🤣🤣
Nltka Mamaqueen Korkmaz tencere tava dışında elektronik olarak çok güven duyamıyorum niyeyse zaten ya sanki o alan ona ait değil gibi geliyor