Hosgeldin 5 günlük bebegim sarilik oldu hastaneden çıkarken 9 du pazartesi kontrole gittigimde 13 e cikmis simdi yarin gene gidicez . Ama uyandıramiyorum altini açıyorum ayagina tum gucumle vuruyorum baska be yapabilirim lutfen boyle olan biri destek olsun
Emirin_Annesi10 Hosgeldin topuğuna 👌 şu şekilde vurup altını açınca mutlaka uyanır canım zor bi süreç ama geçiyor bolbol emzir
Selin-34 Hosgeldin canım gıdısına falan dokun, altını açık tut.. üzerini soy bende çok zor uyandırıyordum hep bunları denedim biz sarılıktan yattık küvöz de zor günlerdi ama geçiyor moralini bozma geçici hepsi
89Kbr Ayağına tüm gücünle vurma o kadar da değil. Gıdısını koltuk altını hafif gıdıklar gibi sıkabilirsin.. uyuyor da olsa beslemeye gayret et..
Emirin_Annesi10 Hosgeldin canım ayağına pat pat vurmak değil işaret ve bas parmağınla pıt pıt vurunca birden uyanıyorlar zaten. Benimkide öyleydi yarım saat uyandırmaya çalışırdım altını açardım en son. Altı çıplakken üstüne battaniye atıp emzirebilirsin allah yardımcın olsn ama sakın uyanmuyor die beslememezlik yapma sarılığı artar
Emirin_Annesi10 Hosgeldin geçiyor emin ol kuzum benim 1 gün hastanede yatmıstık biz ondan sonra daha zor günler oluyor falan öyle böyle büyüycekler inşallah sen kalbini ferah tut