Aryam2019 Herkese merhaba kalça çıkıklığı filmi için hangi bölümden randevu alıyoruz devlet hastanesinden
KlncA Aryam2019 çocuk doktoruna gidince o yönlendirecekmiş canım ben de 25 ine randevu aldım inşallah aynı gün film de çekilir işimiz biter
Sevnurr Aryam2019 Canım önce bi çocuk hekimi görecek bebeği o ultrason istemi yapacak radyoloji bölümünde çektireceksn. Doktora gitmeden çekmezler
Sodya Aryam2019 devlette direk çocuk doktoruna gidiyosun,bize direk sekreteri veedi randevu yani barkod verdi . Gittigimiz gunun ertesi gun cekilcekti aslinda, ama gittik hasta az oldugu icin ayni gun cektirmistik.
Incitanesi6835 Sevgikaya bana.doktor en guzel 2 ayda belli.olur dedi bizde pazartesi yaptircaz inslalh
Sevnurr KlncA ultrason içinde randevu alman gerekiyor canım yoksa başka güne sarkabilir. Bence şimdiden muayene saatinden hemen sonraya uştrason randevusu da sl. Ben öyle yaptım tekrar git gel yspmak zorunda kalmadık çok şükür
Sevnurr Aryam2019 Gideceğin hastaneyi ara özele gidiyosan eğer ultrason randevusu alıcam de yardımcı olurlar. Devlette basıl oluyor bilmiyorum canım
Deletedmom324 Aryam2019 simdi karsilastim. Paylasayim dedim. https://www.instagram.com/p/BuJNxdEDpTU/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=17u36gt21onqu
Krm Devlete çocuk doktoruna gittik. O yönlendirdi. Öğleden sonraya vermişlerdi ama ve eğim küçük diye rica ettim bir saat bekledik aldılar.
Nslhnfdn Aryam2019 Cocuk doktoruna gitmeniz gerekiyor. Ben tam 1 ayinda gittim cekmediler. 40indan sonra cektiler randevu verip