Huzurr 4 ay 13 günlük oğlum geçen haftalarda post açtım öksürük ve hırıltı var diye bronşit olduğunu söyledi doktorumuz üç gün antibiyotik kullandık kontrole gittik hiç bir değişiklik Yok hala devam 🙁🙁aşırı derecede huzursuz yavrum dün evde hava vermeye başladık doktor tavsiyesi ile iki saatte bir bir ilaç katıp dört saatte bir diğer ilacı katıp veriyoruz ama hala hırıltıısı var nasıl geçer korkuyorum hastaneye yatış olacak diye kontrole gittiğimizde yardımcı olabilecek varmı 🙁🙁
Htcurl Huzurr Merhaba ..öncelikle çok geçmiş olsun..benim de oğlum 4 ay 5 günlük. 3. Ayında ve geçtiğimiz hafta 2 kez bronşiolite yakalandik.Ilk tedavi acil olarak goturdugumuz dr çok küçük diyerek 6 igne ve gerisini surupla tamamladık. Tabi hava da verildi.2. Kez kendi doktorumuz sadece sizin gibi hava tedavisi uyguladı.Bu şekilde hırıltı ve öksürük geçmesi 10 günü buldu.Biz de çok endişe ettik .Ama gececektir mutlaka.Kulucka süresi 10 gün diye tabir ediliyor ..
Obsesifk Huzurr Hemen geçmiyor malesef bizde geçen haftadan beri uğraşıyoruz anca geçmeye başladı. Geçmiş olsun
Huzurr Htcurl çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallahhhhh biran önce geçer maf oldu yavrum artık sürekli kucak istiyor halsiz keyfi Yok burnunu sürekli serumla açıyorum ama hala nefes alması sıkıntı 🙁🙁umarım biran önce sağlığına kavuşur oğlum ve tüm şifa bekleyen bebekler 👶
Htcurl Huzurr Çok iyi bilirim.. yavrum kucakta ,huzursuz ,uykusuz çok zor oluyo ..Tedavi bittikten sonra iyilesme goruluyor .Endise etmeyin .Kısa zamanda acil şifalar diliyorum kuzucuga 🙏🙏
Huzurr Htcurl çok teşekkür ediyorum bende öyle sürekli serum fizyoloji uyguluyorum hava veriyoruz artık biran önce sağlığına kavuşmasını istiyoruz 🙁🙁çok zor🙁