Kelebek12 Arkadaslar bebeğimi emzirirken bazen bi anda titremeye başlıyor başı elleri dürterek kendine kendine getiriyorum bebeğimi haftaya kontrolumüz var sorucam inşallah sizede bi sormak istedim bilginiz varmı acaba
Huzurr Kelebek12 kullandığınız herhangi bir ilaç varmı çocuğa Benimde oğlumun birtek sağ bacağında titreme oluyordu iki gün şuan bronşit verdiği bir şurup çocuğuma dokunmuş onu hemen kestik bence bekletmeyin hemen doktora gösterin derim çok geçmiş olsun
[silindi] Kelebek12 aynısını yaşıyoruz doktora söyledim video atmamı söyledi yakalayamadım titremesini komple tüm vücut bir anda titremeye başlıyor emerken
Kelebek12 deletedmom1067 Deletedmom324 Google den baktım dürterek kendine geliyorsa problem yok diyor sinir sistemi tam gelişmedigi içinmiş uykuya dalma anında olabiliyormuş 4.5 aydan sonra kendiliğinden kayboluyormuş
deletedmom1067 Kelebek12 nette göre gitmeyin cnm cok yanlış bilgiler verebiliyor siz doktora gidince sorun insallah önemli birşey yoktur korkmayın
Kelebek12 Huzurr yok ilaç falan kulannmiyoruz sadece bu titreme var işte ama dediğim gibi durtunce kendine geliyor onun dışında çok şükür bi problem yok. [silindi] bizimki sadece başı ve elleri