Tosbaaalp Kizlar cocuguna uyku eğitimi veren var mi 23 ayligiz artik ne yapayim yatmak uyumak istemiyor daha once uyku eğitimi vermiştim ama kaynanamgilde cope gitti suan yapamiyorum cok agliyor alan varsa yardimcu olur musunuz lutfennnnn 🥺🥺🥺
Canparcam_ Bende surda bekleyim 😳 Bebeğim 6 ay 8 günlük gündüz uykusu hic yok. Ayağımda sallayıp besigine bıraktığım an uyanıyor, ayağımda tutarsam 20 dk falan uyuyo. Gecede çok sık uyanıyor ve ayağımda sallarsam uykuya daliyo bezdummmm 😵
Tosbaaalp Canparcam_ ah cok zor canm seninki de küçükmüş baya ayakta sallaya sallaya ayak kalmiyor ust bas açık uyku mu uyuyoruz oturuyormuyuz ah ah kalıyoruz belli degil🥺
Canparcam_ Tosbaaalp Aynen kuzum çok zor ya bende uyku eğitimi vermek istiyorum ama ağlamasına kıyamıyorum çokta inatçı benimki denemek istedim birkaç defa inatla uyumuyor. Büyüdükçe daha zor olur diye düşünüyorum insallah en kısa sürede cocumunu buluruz 😬
Tosbaaalp Canparcam_ insallah ya evey büyüdükçe daha zor Allah yardımcimiz olsun ya ne diyim kimseden de ses yok🥺🥺🥺