balpetegimm Kızım 7 aylık geceleri hâlâ 2-3 kez mama yemeye kalkıyor. Ne zaman kesintisiz uyumaya başlayacak merak ediyorum 😕
aselimbalkizim balpetegimm benim kızım meme emiyo ve daha küçük ama eltime sormuştum bu gece uykusunu 4.aydan sonra gece kesintisiz uyuyodu ya da bir kez mama için uyanıyodu dedi
Tosbaaalp balpetegimm canm malesef ben oglumu 1 yasinda bıraktım gece beslenmesini ama hala uyaniyo yapisinda varsa yapacak biseu yok 23 aylik🥺🥺🥺
Mom9 balpetegimm şükredin bence az kalkıyomuş 🙈 biraz daha büyüsün gece beslenmesini kesersiniz. Benim kız 11.5aylıkken bıraktı kendi sonra deliksiz uyumaya başladı
Zelisblt balpetegimm bnm kız 1 yaşında ama gece sürekli kalkıyor bnde bir çözüm arıyorum umarım yardımcı olacak biri çıkar 😊
balpetegimm Tosbaaalp aşırı zor olmaya başladı artık bide sizin ki 23 aylık Allah yardımcımız olsun valla 😣😣❤
aselimbalkizim balpetegimm evet🥰 burda çok Asel gördüm sanırım onların dönemlerinde ayşe gibi yaygın bi isim olacak 😄😄
Tosbaaalp balpetegimm amin canm saol ilk gece cok aglar ama idare et babasi falan uyutmaua çalışsn gece bıraktı mi rahat edersin insallah
Zelisblt Mom9 yaa ne güzel kendi kendine mi bıraktı yoksa siz mi alıştırdınz. Kzıım da bir yaşında gece en az 6 defa uyanıyor aç olmadığını biliyorum ama yine de uyanıyor 🙄
Mom9 Zelisblt yok valla canım Allah yüzüme güldü kendi bıraktı 😅 bi kaç kez öncesinde denemiştim ama su versemde 1saat sonra yine uyanıp meme istiyodu. Sabırlı olmak lazım ama insanın gecenin köründe uykusu olunca aman emsinde uyusun diye bakıyosun o an uğraşmıyosun🙄
Zelisblt Mom9 aynen öyle ya her gece kendime söylüyorum uyanınca su ver diye, uyanıyor su veriyorum bi iki mız mız etti mi uyku sersemiyle hemn meme veriyorum 🙄🙄