momyshark1 Kızlar burdan ürün alan oldumu daha once. Memnun kaldinizmi gerçekten altınıydı çok güzel ve uygun altınları var
Mom078 momyshark1 Siz haberleri izlemiyormusunuz daha geçen gün kaç binlerce kişi dolandırıldı gidin alın kuyumcudan
tosbigim11 momyshark1 alışveriş yapmadım ama insanlar çok çıkarcı olmuş daha geçen hafta bnde dolandırım post açtım 🤦♀️ akrabamizin hesabını çalmışlar ve kaldırıldım 😤 sizin konuya gelirsek bnce gözünüzle görüp almak en iyisi güvenmem ben olsam hele ki altın 😇
Mom078 Mom9 Ya hayret ediyorum bazen 😂 sonra beni bi gülme alıyor hadi aldın diyelim kargon kaybolsa ne olacak oturur ağlarsın valla 😂
momyshark1 Mom078 kapıda kontrollü ödeme sistemleri sadece daha önce alan varmı diye merak ettim hayret edecek ne var bunda
Mom078 momyshark1 Valla bana göre hayret edilecek şeyler bu altın sonuçta eşya vırt zırt da değil %100 garanti bile verseler alınmaz tercih meselesi tabi
Mom078 Mom9 😁 neyse post sahibesi gergin hiç atışma havamda değilim bugun sanki günler uzamış gibi zamsn geçmiyor😒