Annesininprensesi Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı kızımın karaciğer enzimi yüksek cıktı internetten araştırdım yorumlarda gaz damlalarının da yapma ihtimali olduğu yazıyordu ve doktora sordum kullanma dedi sağlık bakanlığı artık onay vermiyor dedi çok sinirlendim ya madem onay vermiyor ne diye veriyorsunuz allahın cezaları hep para peşindeler aslinda ne vitamin kullanmak gerek ne de gaz damlası napicagimizi sasirdik🤬🤬
Deletedmom324 Annesininprensesi ben hepsını denedıkten sonra bırakmıstık. 2.ayın sonunda. Daha kotu oluyordu bebegım.
deletedmom1067 Annesininprensesi biz kullanıyoruz ve memnunuz ilk defa duydum.boyle birsey probiyotik sonucta gaz damlası degil ki ben hic gaz damlasi kullanmadım
Mehmet Annesininprensesi oglum cok gazlı bır bebek olmasına ragmen hiç bir sekilde ne gaz damlası kullanmadım. Kimyon kaynatıp içtim oglumasa bıkmadan masaj yaptım. Vıtanım ilacı da kullanmadım. Cok sukur saglıgında bır sıkıntı yok.🙏🏻
Deletedmom10 Annesininprensesi biogaia bize iyi gelmemişti bn metsil kullandım ama 3 aya kadar sonra bıraktım. Vitaminleri de vermeyi unutuyorum sürekli hep uyurken geliyor aklıma 🤦♀️
Annesininprensesi Deletedmom324 en iyisini yapmışsınız belki de o yüzden enzimleri yükseldi bebegimin keske bende kullanmasaydim😔
Annesininprensesi deletedmom1067 kullanma canım zaten artık onay vermiyormuş sanırım içeriği degismis
Annesininprensesi Mehmet en guzelini yapmissiniz keşke bende kullanmasaydim artık vitamin de vermeyecegim.
Deletedmom10 Taha Aynen canım yaa unutkanlık çok kötü birşey hep uyurken gelir mi insanın aklına 🤷♀️ Dikkat etcem bundan sonra
EsraBilal Taha katılıyorum bunu aksini iddaa bile etmek saçma özellikle kış ayında doğan bebekler için
Adasmom Annesininprensesi bende doktorumu degistirdim gaz damlalarını kesti bebeklerin kendi kendine bağırsak sisteminin gelismesini ve ikinmayi öğrenmesini istiyoruz dedi
Taha Deletedmom10 bende unutuyordum sonra dedim ki artık sabah ilk emzirme sonrasi vercem dedim simdi her sabah emzirmedeb sonra unutmuyorum
Annesininprensesi ftmird diğerlerini bilmiyorum ama biogaia 'yi sağlık bakanlığı artık onaylamiyor toplatmaya başlandı dedi
Deletedmom10 Taha Bende öyle yapayım bari yaz olsa güneşe çıkarırdım alırdı vitamini şimdi soğuk olunca güneşte yok. 🙄
fduygum Bende kullanıyodum doktor vermişti baktım daha kötü oluyor gaz problemi artıyor biogaiada başka doktora sordum kesinlikle verme dedi sen çıkar gazını masaj yap dedi eskiden bu ilaçlarmı vardı dedi bnde hiç vermedim ikinci ayın sonunda şuandada hiç bir sorunumuz yok keşke kullanmasaydım d vitamini kullanıyoruz kan ilacıyla onlarda devletin önerdiği özele gidiyoruz normalde onun dediği hiç bir ilacı kullanıyorum para tuzağı resmen
Annesininprensesi fduygum devletin verdiği kan ilacı da katkı maddesi içeriyor baska yazayım dedi ama onu da almayı düşünmüyorum ben artık vitamin dahi vermeyecegim belli ki hepsinde birsey var
SelimliAnne Lonely camın arkasından alınan güneş ışığının bir faydası olmadığını okumuştum. siz de araştırın isterseniz