aleynaltnkyk Kızlar bebeğim 9 aylık sürekli yerden saç bulup yemeye çalışıyor çokta hareketli gözümüz üstünde hep ama bulup bi yerlerden ağzına atıyor hemen😭 çıldırıcam 2 kere poposundan çektim saçı dışkıyla beraber atıyor😭 Var mı bu durumu yaşayan?
Mom078 aleynaltnkyk günde 3 ev süpürüyorum yetmiyor bulunduğu salonu sürekli gırgırlıyorum umarım anlatabilmişimdir 😂
_ADA_ aleynaltnkyk plastik fırçalar var halı yıkamak için kullanılıyordu. Evi süpürmeden halının üzerini onunla bi temizleyin sonra süpürün. Baya farkediyor.
brns21 aleynaltnkyk bende surekli makina açıyordum yerde ne bulursa agzina sokuyordu simdide ara ara yapiyor
aleynaltnkyk Woody yapıyorum günde 2 kere süpürüyorum ama inan buluyor nasıl buluyor bende anlamıyorum kafayi yicem artik
aleynaltnkyk _ADA_ fırçalı süpürge ağzı kullanıyorum maalesef kollara kuvvet daha cok supurmeliym demek ki
BabyGroot aleynaltnkyk maalesef emekleme döneminde yerde buldukları herşeyi ağzına atıyorlar. Dikkat etmek lazım ben geçen gün ağzından barbunya çıkardım ayıklarken bir tane yere düşmüş aklım çıktı ciğerlerine kaçacak diye zor aldım ağzından