NBAhan Kızım ağlayarak uyandı bi baktım burnundan mama gelmiş 5 aylık mamayla besleniyor nefes alamadı burnundan bir anda bir sürü mama geldi doktorumuza ulaşamıyorum. Daha önce başına gelen varmı yazarmısınız lütfen
1prensAnnesii NBAhan benim bebegim sürekli burnundan kusan bi bebekti bu yutak kısmının gelişmemesinden kaynaklı oluyormuş doktorumuz burundan kusma bitene kadar başının altına ince bi yastık koy ciğerlere kaçmasın demişti bi süre öyle yaptım daha sonra düzeldi
Nicksiz NBAhan 8 ay çektim nasıl bi korku biliyorum bazı bebeklerde oluyo sebebibi bulamadılar bizde 8. Ayda bitti hatta fotoğrafları var çocuk o kadar alışmış ki gözlerde yaşlar nefessiz kalmış ama gülüyor
NBAhan Utkuu her zamanki beslenme şekliydi yatmadan önce 120 lik mama içer yatar hiç bir değişiklik yapmadım
NBAhan 1prensAnnesii doktorumuza ulaştım calpol verin demiş ateş yok ama neden böyle dedi onuda anlamadım
NBAhan Nicksiz daha önce hiç görmedim yaşamadım o kadar korktum ki çocuk morardı birden nefes alamayınca burun aspiratörü ile çekmek aklıma geldi
Meyraaaa NBAhan bebeğim 2ay 20 günlük ..sürekli burnundan geliyor mama..öksürünce, gülünce, hapşırınca…Biz yutkunmada biraz problem yaşıyoruz ondan mı acaba
Utkuu NBAhan sizinki biraz fazla gelmş bzmki bu kadar değildi . Doktora ulaşmışsınız galiba iyi sevindim başka sıkıntısı olmasında kuzucuğun